Blog: Sanne Bosman

Blog: Sanne Bosman

Vandaag maak ik, in mijn functie als dancecaptain, het showschema van Soldaat van Oranje zoals iedere dag. Ik zet er op wie afwezig is, wie voor wie opgaat, wie de dirigent is, en de hoeveelste voorstelling we vandaag spelen. Vandaag zet ik er 1284 op. Omdat dit een van mijn dagelijkse bezigheden is, sta ik daar niet zo vaak bij stil, maar hoe ongelofelijk is het eigenlijk! In zo’n klein landje zo’n groot succes!

Zelf speel ik nu 2 jaar in Soldaat van Oranje. Dat betekent dat ik gemiddeld 720 voorstellingen heb gespeeld. Veel mensen vragen aan me of het verveeld. Nee. Het verveelt niet. Ik ben begonnen in cast 4 en we zijn net een week bezig met cast 8. Iedere keer weer nieuwe mensen om je heen houd het heel fris. En de mensen die altijd blijven zoals, mijn collega’s van de techniek, kleding en kap en grime, zitten met zoveel liefde in deze productie. Dat is fantastisch! Bovendien als je je weer realiseert wat voor verhaal we vertellen en wat voor indruk het iedere keer weer bij de mensen achter laat, weet je weer hoe bijzonder dit is.

Ik heb een heerlijke en bijzondere tijd bij Soldaat. Maar nu gaan toch mijn laatste 4 maanden in. En ik ga daar nog volop van te genieten. Ik heb er voor gekozen om te stoppen omdat het ook weer tijd is voor iets nieuws. Dat is heel spannend, want je weet niet wat er gaat komen. Maar toen ik een tijdje terug deze keuze had gemaakt, merkte ik al snel dat bij het sluiten van deze deur, er andere deuren open gingen. Wat ik hierna ga doen mag ik helaas nog niet verklappen (misschien in mijn volgende blog;-))

Maar mijn tijd bij Soldaat zal ik nooit vergeten. Deze ongelofelijke ervaring!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.