Blog: Niels De Mossenau

Blog: Niels De Mossenau

…ergens in het Statenkwartier in Den Haag…

Vanachter mijn bureau zit ik op mijn tablet, te schrijven, te denken, stil te wezen, te dromen, tegen mezelf te praten, mezelf af te vragen wat ik jullie in godsnaam ga mededelen over mijn leven binnen deze quarantaine periode. 

Want dan ben je net afgestudeerd en het zou me nu toch echt niet gaan gebeuren dat ik als vers-afgestudeerd acteur meteen zonder werk kom te zitten? Jawel hoor!

In 2015 heb ik mijn attest “Bijzondere Muzikale Vorming” behaald aan de Kunsthumaniora Brussel. Vervolgens ben ik doorgestroomd naar mijn 1ste jaar op het Koninklijk Conservatorium Brussel en ben ik daarna gaan studeren aan The Dutch Academy of Performing Arts met als afstudeerrichting Muziektheater.

Tijdens mijn periode op school heb ik het geluk gehad om in 3 prachtige voorstellingen te spelen; Sweeney Todd, De Meester van de Zwarte Molen & Macbitch.

Daarnaast mocht ik voor stage meespelen in zowel amateur-producties ( Het Wonder van Margaretha, Zigana, Man Op Duivelseiland,…), semi-professionele producties (Ganesha, Footloose,…) als professionele producties. ( Hans Zimmer Live Tour 2016-2017, James Newton Howard Tour, Musical Sing A Long 2016,2017 & 2018,..)

Graag wil ik ook van de gelegenheid gebruik maken om een bedankje de wereld in te sturen aan alle mensen die momenteel werkzaam zijn in de zorg. Jullie zijn helden! Jullie allen doen ongelooflijk goed en bijzonder mooi werk. Groot respect voor jullie. 

Momenteel hou ik me dan ook bezig met mijn huishouden eindelijk eens op orde te zetten, me een ware keukenprinses op thuisbezorgd.nl te wanen en mijn favoriete afspeellijsten van YouTube en Spotify 4x te bekijken/beluisteren. En daartussen? Loop ik me stilletjes te vervelen. Ik bouw een bioritme op dat echt niet meer gezond is en soms voel ik me alleen.

Ik besluit dat deze periode wel veel stof tot nadenken biedt.

Deze tijd leent zich er ook aan toe om na te gaan denken over nieuwe projecten. Wat wil ik regisseren? Wat wil ik produceren? Wat wil ik leren? Projecten beginnen te borrelen. Projecten waar ik nog niet te veel over mag zeggen. Echter, ik kan alvast zeggen dat het een bloeiend nieuw theaterseizoen gaat worden.

Zo! Ik ben er klaar mee! Ik ga boodschappen doen. Naar de Albert Heijn. Want dat is tegenwoordig wel de highlight van mijn dag!

Take care, heb mekaar lief, maar vooral:

Kom niet in mijn aura, bitch!

Niels De Mossenau

Voorzitter NDM Theaterproducties

FOTO: ©Erick Kicken

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.