BLOG: Maike Boerdam ; Herladen, bedenken, bijscholen en weer door!

BLOG: Maike Boerdam ; Herladen, bedenken, bijscholen en weer door!

Wat doe je dan als je even geen vaste productie hebt?” vroeg een mama op het schoolplein van m’n zoontje. “nou, ten eerste met een iets uitgeslapener gezicht m’n kind naar school brengen!” “En verder,.. euh heb je even?”

Het is zalig om in een productie te staan die sowieso een tijd loopt, dat is tegenwoordig al bijna een luxe dat dat lukt, zeker voor de producten. Het geeft wat zekerheid, rust en je kan met je cast een hele fijne band opbouwen.

Maar als je even ‘niets’ te doen hebt (hahaha) werk je alleen maar veel harder. Althans dat is mijn ondervinding van de afgelopen maanden.

Oh ja joh?”

Na Hartsvrienden hebben Steve Beirnaert en ik onze eigen serie “Stalker” gelanceerd. Een serie die we zelf hadden bedacht, geschreven, gespeeld en geproduceerd. Een jaar heeft het hele proces geduurd voor we het eindelijk met het publiek konden delen. En toen zover was, begon het grote intensieve promoten ervan. Gelukkig werden we daarbij geholpen door een fantastisch team van drie gedreven dames. En met succes, want het is zoveel meer bekeken dan Steve en ik ooit hadden durven dromen.

Voor de mensen die het nog niet hebben gezien (schande schande, hahaha!) ga naar Facebook of Youtube en zoek naar Webserie Stalker!

En verder…

Ik speelde een gastrol in A’dam & E.V.A. (komt volgend seizoen op de buis); een gastrol in de nieuwe ‘Club van Sinterklaas en de Verdwenen Schoentjes’ (momenteel te zien in de filmzaal); ik draaide de Short Movie “Riven”, een nieuwe Horror van Sjoerd de Bont (momenteel in de postproductie); gaf heel wat optredens vaak op bijzondere plekken, zoals vorige week nog op het Equine Elite, maar ik mocht ook het nazomerzingen organiseren tijdens het NaZomerFestival in Middelburg, een ongelofelijk gaaf open air “rock” concert voor ongeveer 2000 man, met mijn eigen band en de cast van Dogfight als mijn backing vocals; ik gaf les; ik volg les; maak heel veel plannen voor nieuwe dingen voor 2016 en 2017 (later daarover meer).

Maar nog wel het fijnst van al, ik heb tijd om zelf ook weer eens naar voorstellingen gaan kijken, want ja….

I Love Theater

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.