BLOG:  Lucretia van der Vloot

BLOG: Lucretia van der Vloot

Big, Black & Beautiful. Een begrip dat al 13 jaar voor mij telt.

Toen we begonnen had ik nooit gedacht dat ik na 13 jaar nog steeds met Michelle en Rocq-e zou rocken. De eerste foto die we maakten bij Rocq-e thuis, Michelle en ik kenden elkaar nog niet. Wat waren we een jonkies ;-).
We hebben veel meegemaakt. We hebben mooie theaters en veel steden gezien tijdens onze tournees. We zijn afgereisd naar mooie landen. Het rondje al menigmaal gemaakt, maar het verveelt nooit .

Het publiek is altijd anders. De mensen in de zaal zijn en reageren anders. Dat maakt het elke keer weer spannend en niet saai 😉

De telling van gespeelde voorstellingen (met onze 4 eerdere shows), staat nu bijna op 1500 voorstellingen. Wie had dat ooit kunnen bedenken of kunnen dromen? Ik zeker niet!

Ik geniet er iedere keer weer met volle teugen van. En er komt weer een mooie nieuwe live-cd aan!

We hebben nog zoveel dromen, nog zo veel ideeën. We willen nog heel, heel veel!!! Wij van Big, Black & Beautiful zijn nog lang niet klaar…

In al die jaren dat we op pad zijn is er, zoals dat gaat in het leven, wel veel veranderd. Ik wil daarom een shout out geven aan de mensen die ons in de loop der jaren altijd hebben bijgestaan en er altijd voor ons zijn geweest. En helaas, niet meer met ons mee kunnen.

Monique Bouma; bedankt voor al die jaren dat je met groot plezier met ons op pad was en van alles voor ons hebt gedaan.

And last but not least; Patrick Stephan (voor altijd in ons hart).

Thanks for being there.

 

Love!!

Lucretia

FOTO: Taco van der Werf

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.