Blog Jeremy Hazeleger; ‘’Terug naar het begin’’

Blog Jeremy Hazeleger; ‘’Terug naar het begin’’

Wie had ooit verwacht dat ik nog terug te zien zou zijn in het theater? Ik niet. Nou ja, het is natuurlijk altijd een droom geweest. Dat dromen uit kunnen komen… Dat wist ik nog niet!

In 2007 stond ik als klein jongetje van 11 te stralen en te genieten in de kindercast van Ciske de Rat! En dat ik daarna op mijn 13e ook nog eens de kinderhoofdrol mocht spelen in Les Misérables! Een onvergetelijke ervaring. Zou daar de liefde voor het ‘vak’ geboren zijn dan? Ik denk het wel! Mensen blij maken, mensen ontroeren, entertainen, dat is wat ik het liefste doe! Het theater is een magische plek waar ik me thuis voel. Altijd als ik in het theater kom dan voel ik al gelijk die sfeer, want in het theater daar is het allemaal begonnen.

Op dit moment werk ik op een dagcentrum voor dementerende ouderen en daarnaast als freelance zanger en entertainer. 2 jaar geleden deed ik mee aan ‘’The Voice of Holland’’, helaas drukte er niemand. Maar… Waar deuren gesloten worden gaan er nieuwe open! Zo stond ik een half jaar later in de halve finale van het programma ‘’Topper Gezocht’’. Daarna kreeg ik de kans om een gast op treden te geven in de theatershow ‘’Volle Bloei’’ van Karin bloemen in een uitverkocht Beatrixtheater. Ik zong daar ‘Geef mij nu je angst’ van André Hazes. Onlangs kon je mij weer terug vinden op tv in het programma ‘’All Together Now’’. In 2 jaar tijd 3 grote tv programma’s.

Op dat moment dat ik in het Beatrixtheater stond vielen alle puzzelstukjes op zijn plek! Ik wil het theater in met mijn eigen show! Dit idee was er al een aantal jaar maar ik dacht, laat ik eerst maar wat ervaring opdoen… Maar nu gaat het gebeuren want op zaterdag 5 oktober 2019 sta ik in Theater aan de Slinger in Houten met mijn eigen ‘’One Night Only’’ theaterconcert. Een onwijs grote droom die uit gaat komen! En natuurlijk word het een feestje, maar ook worden er andere dingen gedaan dan je gewent bent in het theater, als je wilt weten wat… Dan moet je zeker komen kijken! Via www.aandeslinger.nl/programma/one-night-only kun je tickets bestellen.

Zo zie je maar, als je een droom hebt moet je er voor gaan! Niks of niemand kan en mag jou tegenhouden. Je zult er hard voor moeten werken, en zijn veel tegenslagen, maar als je echt iets wil… Is niks onmogelijk!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.