Blog Cindy Bell

Blog Cindy Bell

Toen Mieke me vroeg om een blog te schrijven voor haar nieuwe website aarzelde ik geen moment. Het blijft altijd een uitdaging om mensen te bereiken met je verhaal. Of het nou inspirerend is of dat de lezers aan het denken worden gezet maakt geen verschil.

De titel van haar website sprak me aan… I LOVE THEATER.. Waarschijnlijk houden al haar lezers van theater. En ik kan niet anders zeggen dat ik een van de mooiste beroepen van de wereld heb.

Waar mensen zich afvragen of niet elke dag hetzelfde is, het niet saai is om minstens 150 keer hetzelfde te doen. En aan de andere kant krijgen we ook vaak de vraag wat ons ‘ echte’ werk dan is, of we wel geld verdienen met ons vak en waar we dan voor opgeleid zijn…. Ik tel tot 10 en probeer rustig uit te leggen wat ons vak precies inhoudt.. maar het is in woorden niet uit te leggen daarvoor zou iedereen wat vaker naar het theater mogen komen.

Ik had op voorhand ook niet kunnen bedenken wat het musicalvak precies inhoudt. Ben ontzettend blij dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken maar daar hebben we allemaal wat voor moeten inleveren. 4 jaar keihard gestudeerd waar het elk half jaar de vraag was of je mocht blijven. En dan heb je eindelijk je diploma en dan begint het het echte avontuur pas. Je staat ineens tussen alle professionals met jarenlang ervaring. Maar het was aan mij om keihard te knokken en te bereiken wat ik nu heb bereikt.

Na producties als Cats, Fame, Footloose, Hairspray, Legally Blonde, Ramses, Annie, Sonneveld wordt het na de zomer tijd voor The Sound of music. Een prachtige klassieker die hopelijk ieders hart vult met warmte en nostalgie. Als de nostalgie net zo mooi werkt als bij Sonneveld dan gaan we een prachtig seizoen tegemoet.

En daar hebben wij jullie natuurlijk bij nodig. Jullie theaterliefhebbers. Want het is net zo goed jullie passie als die van ons. Dus behandel die altijd met liefde en respect.

Tot in de theaters!!

Lieve groet,

Cindy

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.