Blog Boris Schreurs

Blog Boris Schreurs

Momenteel sta ik met theater groep Blush bestaande uit Paul Boereboom, Bobby Snijder, en ikzelf plu twee creatives/choreografen Pim Veulings en Davide Cocchiara voor de 2e keer met een eigen voorstelling (SEX) op het theaterfestival “De Parade”

En ik kan niet anders zeggen dan dat ik het helemaal te gek vind.

Maar er komt wel behoorlijk wat bij kijken.

In de grote theater, en musical producties word bijna alles voor je gefixt als het om productionele dingen gaat.

Maar op De Parade krijg je alleen een tent om je voorstelling in te spelen en een basis set aan techniek.

De rest regel je zelf.. Wat o.a bestaat uit.. Een Technicus regelen, Licht en geluid en een vloer, zelf opbouwen en afbreken, een lichtplan bedenken, alles vervoeren, flyers maken, posters drukken, zelf je kaartjes verkopen en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Maar wat is het gaaf als ’t uiteindelijk allemaal op z’n plek valt en je na maanden voorbereiding mag spelen in 3 grote steden.

Het publiek wat naar de parade komt is heel erg verschillend van theater liefhebbers, tot mensen die eigenlijk nooit naar he theater gaan.

Laatst stonden er drie aangeschoten jongens voor onze tent… want op de parade kan je naast voorstellingen bekijken ook lekker eten (en je flink bezatten) het drietal riep toen ze binnen kwamen al keihard “Holland Holland” en omdat onze voorstelling vrij uitgesproken is dachten wij “Shit die gaan zo lekker vervelend doen.” Maar de voorstelling begon en de drie aangeschoten gasten waren echt muis en muisstil om vervolgens halverwege de show F€@ing VET te roepen, wat natuurlijk weer grappige reacties oproept bij de rest van het publiek.

Na de voorstelling komen er vaak mensen nog even een praatje maken en moedigen ze ons aan om vooral door te gaan en dat ze er erg veel respect hebben voor wat we doen! De reacties zijn te gek! The hard work pays off! We hebben nu nog 2 steden te gaan! De Parade komt nog naar Utrecht & Amsterdam.

Kan je nou niet naar De Parade komen? We spelen ook in het theater Felix Meritis op de Keizersgracht 324 in Amsterdam op 1,2, en 3 augustus. kaartjes kan je bestellen via www.eventbrite.nl We hopen jullie daar te zien!

Fijne Zomer! Lieve groet, Boris

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.