BLOG: “Big, Black & Beautiful In Concert” – Rocq-e Harrell

BLOG: “Big, Black & Beautiful In Concert” – Rocq-e Harrell

In de afgelopen 13 ½ jaar is er heel wat geschreven over Big, Black & Beautiful. De meeste verhalen kloppen, maar sommige helemaal niet. Zo hebben we talloze live optredens gedaan, waarvan men zei dat wij zouden playbacken. Simpelweg omdat ze niet kunnen geloven dat wat ze horen, niet van een opgenomen CD komt. Dit is verre van de waarheid. We zingen altijd live! Toch is dit één van de grootste misvattingen die we over onszelf horen, vaak van mensen die nog nooit een liveshow van ons hebben bezocht. We worden regelmatig door fans gevraagd om ons BB&B lied ‘I’m So Excited’ te zingen. Natuurlijk is dit nummer van een andere welbekende meidengroep, maar omdat wij er onze eigen draai aan geven denken veel mensen dat het lied oorspronkelijk van ons is!

Ook krijgen we vaak vragen over onze kapsels. “Had je vorige week niet veel korter haar en was het toen niet rood?”. Ja dat klopt. We hebben over de afgelopen jaren zoveel pruiken gebruikt in onze shows, dat mensen niet meer weten wat de werkelijke kleur, lengte of textuur van ons haar is. We vinden het geweldig dat we ons uiterlijk zo vaak kunnen veranderen doormiddel van onze shows. Het is leuk om te zien dat het publiek denkt dat het ons eigen kapsel is, waarmee we op het podium staan.

In onze nieuwe theatershow blijven we trouw aan onze eigen formule. Die bestaat uit: fantastische Soul en R&B muziek, altijd bereid zijn om andere muziekgenres of -stijlen te proberen, geweldige, over-de-top make-up, haarstijlen, pruiken én mode voor iedere lichaamsbouw. Doormiddel van onze shows willen wij ons (theater)publiek inspireren en motiveren en bovenal entertainen! Als jij als theaterbezoeker houdt van een avondje uit waarbij je kan meedansen en –zingen of juist lekker wilt luisteren en genieten van de show, dan past Big, Black & Beautiful bij jou!

Foto: Taco van der Werf

Share

One thought on “BLOG: “Big, Black & Beautiful In Concert” – Rocq-e Harrell

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.