BLOG: “Big, Black & Beautiful in Concert”- Michelle David

BLOG: “Big, Black & Beautiful in Concert”- Michelle David

Elke show horen we het gejuich en zien we de vruchten van onze arbeid. We mogen de liefde omarmen die het publiek aan ons geeft. Echter werd mijn aandacht bij verschillende gelegenheden gevestigd op de uiterste hoeken van het podium (om precies te zijn, het zijtoneel). Daar zag ik onze company managers, persoonlijke assistenten, chauffeurs, technici en zelfs onze band op het podium voor ons klappen en met ons mee dansen. Ze waren net zo trots op onze show als het publiek, zo niet meer.

Zoals ze daar hun opwinding en bewondering delen voor Big, Black & Beautiful, begon ik een grote waardering voor hen te voelen. Zij zijn echt onze rots in de branding. Iedereen binnen ons team is veel verder gegaan dan wat van hen werd verwacht. Niet omdat het werd geëist, maar omdat ze echt geven om en geloven in wat we aan het doen zijn.

Optreden na optreden besteden zij ontelbare uren om ervoor te zorgen dat wij alles hebben wat we nodig hebben om de beste prestaties te kunnen leveren. Vaak helpen ze ons met bemoedigende woorden, zelfs terwijl ze zich zelf niet helemaal goed voelen. Ik heb nog nooit een mooiere groep mensen ontmoet, die ons gelukkig maakt en ons laat lachen vanaf het moment dat we bij elkaar in de buurt zijn. Ik kan echt zeggen “We zijn familie”. Wow. Zelfs als ik deze regels schrijf, brengt dit cliché een lach op mijn gezicht. Ik voel me zo gezegend.

Ik denk niet dat artiesten genoeg dankbaarheid tonen aan de mensen die met hen werken. Als gevolg van een bepaalde status die artiesten in de entertainment wereld krijgen toegekend, wordt het vaak als vanzelfsprekend beschouwd. Daar denk ik anders over. Het is fijn om aardig te zijn. Het is fijn om ‘dankjewel’ te zeggen. Daarom wil ik deze column opdragen aan een groep bijzondere mensen die zichzelf inzetten om Big, Black & Beautiful nog meer te doen stralen:

Robin Hogervorst, Heidi van Deudekom, Vincent Meijer, Danny Gras, Sebastiano Nacca,

Jeroen Loois, Elvis Ediagbonya, Yishay Glick, Joel Slagtand, Joan Compaposada, Elisha

Amonoo-Niezer, Lianne Wittebol, Marinda Koopman, Yvonne Hageman

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.