Blind Date; De musical comedy voor een geslaagde (Blind) Date

Blind Date; De musical comedy voor een geslaagde (Blind) Date

Veel mensen zijn wel eens op een date geweest. Tegenwoordig gaat het vinden van een date en het maken van een afspraak veelal digitaal, bijvoorbeeld via apps of het internet. De nieuwe Nederlandse musical comedy Blind Date gaat over allerlei ongemakken die hierbij komen kijken.
 
Bob en Jenny zijn bijna wanhopig. Alle dates lopen in het honderd. De personen aan de andere kant van de tafel lijken in niets op de foto’s op hun Instagram account of blijken op Facebook alles aan elkaar te liegen. Beiden zijn op zoek naar iets echts. Maar is dat nog mogelijk? Om in tijden van Facebook en Instagram zonder enig vooroordeel op date te gaan? Daarbij doen mensen zich op sociale media vaak zoveel beter voor dan ze zijn, dat ze tijdens een date alleen maar ongelofelijk tegenvallen. Bob en Jenny gaan die uitdaging aan! Ze schrijven zich in op blinddate.nl en vanaf dat moment is alles een vraag.
 
De musical zit vol met leuke vrolijke nummers. De comedy timing is ook zeer sterk, Elke grap is raak. Wat hier bij ook goed helpt is dat de drie acteurs op het podium zeer goed op elkaar ingespeeld zijn. Freek Bartels speelt de rol van Bob. Freek zet zijn rol overtuigend neer. Hij komt vooral in de tweede akte, waarin hij een tapnummer heeft, zeer sterk naar voren. ook Brigitte Heitzer, die de rol van Jenny speelt, weet deze rol sterk neer te zetten. Vooral de mega irritante lach doet het zeer goed. Sanne Franssen weet goed haar weg te vinden in deze musical, ook tussen de twee sterke karakters van Brigitte en Freek. Ze speelt de rol van Roos en daarnaast diverse andere karakters en weet deze met veel humor neer te zetten.
 
De musical comedy Blind Date is de perfecte avondje voor een (Blind) Date in het Theater, Of gewoon als je zin hebt in een leuk avondje lachen. Wil je meer weten? Kijk dan op de volgende website: www.blinddate.one

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.