Bingewatchen met Nasrdin Dchar

Bingewatchen met Nasrdin Dchar

Drie verschillende solovoorstellingen spelen op één avond, met een smaakbeleving in de pauze? Nasrdin Dchar gaat met deze nieuwe theatertournee wederom een grote uitdaging aan.

In de afgelopen jaren bracht Nasrdin verschillende solovoorstellingen naar de Nederlandse theaters. Zo was er OUMI, waarin Nasrdin zijn moeder speelt, en met haar een hele generatie Marokkaanse vrouwen. In DAD speelt Nasrdin zijn vader en gaat daarin de dialoog met hem aan. Daarnaast staat hij stil bij zijn eigen vaderschap. En in JA toont Nasrdin hoe hobbelig het pad van de liefde kan zijn. Hij vertelt het verhaal van de liefde tussen hem en zijn vrouw Amy. Een reis langs continenten en culturen, zijn eigen zoektocht naar volwassenheid en vooral naar de liefde en de verbinding.

Deze drie voorstellingen zijn nu als drieluik achter elkaar gezet en worden komend seizoen op één avond ten tonele gebracht. De avond wordt omlijst met hapjes en een maaltijd, verzorgd door Nadia Zerouali en de mama’s van de Couscousbar in Amsterdam. Zo wordt het een feest voor alle zintuigen. Of in de woorden van Nadia: “Zoals Nasrdins theatervoorstellingen je in je hart kunnen raken. Zo voedt onze couscous je ziel!”.

“Deze familiekroniek is een reis door de tijd, een kennismaking met de familie Dchar, een ode aan migratieverhalen en een blik op een veranderende samenleving. Voor mij een enorme uitdaging. Voor het publiek hopelijk een onvergetelijke ervaring”, aldus Nasrdin.

Familiekroniek: OUMI, DAD, JA gaat op zondag 26 september in première in Internationaal Theater Amsterdam

De speellijst vind je op www.nasrdinspeelt.nl

Foto:  Daniel J. Ashes

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.