Billy Joel Album Tour Een show waarin het publiek de setlist bepaald

Billy Joel Album Tour Een show waarin het publiek de setlist bepaald

Een show waarbij het publiek zélf bepaalt welke nummers de band speelt. Klinkt als muziek in de oren, toch? Alexander Broussard en 003 presenteren The Billy Joel Experience: The Album Tour. Voor de pauze spelen ze een van de twaalf albums van ‘piano man’ Billy Joel, daarna coveren ze een aantal van z’n greatest hits. De show is interactief. Dit betekend dat de bezoeker van te voren zelf bepaald wat de setlist is. Vanaf eind september in binnen- en buitenland te zien in de theaters. De première is op 4 oktober 2023 in Stadsschouwburg Velsen te IJmuiden.

“Wij verheugen ons niet alleen op het publiek, maar ook dat wij als band iedere show weer verrast zullen worden door de setlist” aldus Alexander Broussard van The Billy Joel Experience.

Heb jij altijd al zelf willen bepalen wat voor muziek ze bij een voorstelling spelen? Bij de nieuwe tour van The Billy Joel Experience kan het. Via een speciale webpagina bepaal je als bezoeker vooraf de setlist. Heel makkelijk: eerst geef je aan welk album je wilt horen, daarna maak je een top 10 van je favoriete Billy Joel-hits. Zo wordt het publiek écht onderdeel van het concert. Twee weken voor de tour maakt de band bekend welke nummers het meest in de smaak vallen – en hoe de setlist er dus uit komt te zien. Laat je je liever verrassen? Dat kan natuurlijk ook, stemmen is niet verplicht. Door dit concept zal elke voorstelling anders zijn en is geen enkele setlist hetzelfde.

Over The Billy Joel Experience

The Billy Joel Experience staat onder leiding van de veelgeprezen Alexander Broussard, bekend van o.a. Najib Amhali en Crazy Pianos. In de afgelopen 4 jaar stond z’n band op poppodia en in theaters door het hele land – in mei speelden ze nog voor een uitverkochte Ziggo Dome. Ze stonden op verschillende toonaangevende festivals en deden mee aan maar liefst 5 tv-programma’s. Met succes: bij het SBS6-programma The Tribute: Battle Of The Band kregen ze een 9,2 van zowel publiek als jury.

Voor meer informatie en tickets zie: www.billyjoelexperience.nl  

De première is op 4 oktober 2023 in Schouwburg Velsen te IJmuiden.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.