Bijzondere perspresentatie Jesus Christ Superstar

Bijzondere perspresentatie Jesus Christ Superstar

Maandagochtend 4 januari kwam de gehele cast van de musical Jesus Christ Superstar voor de eerste keer aan in DeLaMar Amsterdam (première-theater) in een Amerikaanse schoolbus (zelfde soort bus als de bus die in de opening van de Jesus Christ Superstar film wordt gebruikt). Producent Albert Verlinde en regisseur Ivo van Hove vertellen het één en ander over het productieproces van Jesus Christ Superstar en stellen de gehele cast voor.

Jesus Christ Superstar is dé theaterbeleving van 2024. Puur, rauw en ongeëvenaard! Deze epische bewerking van regisseur Ivo van Hove wordt vertolkt door een absolute sterrencast met Jeangu Macrooy, Lucas Hamming, Edwin Jonker, Alex Klaasen, Magtel de Laat en de beste talenten uit binnen- en buitenland. Laat je overrompelen door een onvervalst concertgevoel in een unieke setting. De onvergetelijke tekst en muziek van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber vormen – samen met een live orkest – de basis voor dit volledig in het Engels gezongen theaterspektakel. Een voorstelling over aanbidding en verraad. Verheerlijking en laster. Macht en opstand. Maar vooral: een verhaal van hoop.

Deze voorstelling is volledig in het Engels en er is geen boventiteling aanwezig.
De eerste Try-out is op zaterdag 13 januari en de première van Jesus Christ Superstar is op 21 januari in het DeLaMar Theater Amsterdam.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.