Bijzondere Koningsdag voor zanger Koningin Máxima breekt in bij Jeroen van der Boom

Bijzondere Koningsdag voor zanger Koningin Máxima breekt in bij Jeroen van der Boom

Deze ochtend werd Jeroen van der Boom thuis verrast door Koningin Máxima. Terwijl hij een online workshop pianoles gaf, verscheen de echtgenote van Koning Willem-Alexander ineens op zijn computerscherm. Zij brak letterlijk in tijdens de pianoles. Máxima, die erevoorzitter is van het platform Meer Muziek in de Klas, wilde op deze manier haar betrokkenheid tonen.

‘Ik wist niet wat ik meemaakte,’ laat Jeroen van der Boom weten. ‘Ik vroeg zelfs nog of dit live was, want het kon natuurlijk ook opgenomen zijn. Maar op deze toch ongewone Koningsdag, waar iedereen thuis moet blijven, sprak ik ineens met Koningin Máxima. Onze koningin zet zich enorm in voor meer muziek in de klas en ik heb me direct aangeboden om online muzieklessen voor de basisscholen te gaan geven.’

Ook de rest van Koningsdag staat voor de zanger in het teken van muziek. In de middag presenteert hij van 17.00 tot 19.00 uur op het radiostation 100% NL en vanavond om 20.30 uur gaat hij live op koningsdagthuis.nl en mogen mensen verzoeknummers aanvragen die hij dan live speelt en zingt.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.