Big, Black and Beautiful  ……………..And Talented!

Big, Black and Beautiful ……………..And Talented!

Recensie is geschreven door: Dennis Swiers

12,5 jaar geleden begonnen de dames Michelle David, Rocq-E Harrell en Lucretia van der Vloot de groep Big Black and Beautiful. Vandaag ging hun 5e theatertour in première in Schouwburg de Meerse in hoofddorp.

Big, Black and Beautiful is een theaterconcert vol met muziek. We gaan van Gospel naar Blues en van Pop tot aan soul. Oude liedjes komen voorbij, maar ook top40 nummers van nu (al zit het nummer Happy al zolang in de top40, dat het al bijna een klassieker te noemen is.) Stilzitten tijdens deze voorstelling is echt onmogelijk. De show begint lekker swingend, waardoor iedereen al snel uit de stoel schiet om lekker mee te dansen op de muziek.

Natuurlijk is het niet alleen maar dansen, in de show is ook ruimte voor mooie Ballads. Dit allemaal onder begeleiding van een geweldige Band. Ook een aantal bandleden zingen een nummer tijdens de voorstelling, wat voor leuke afwisseling zorgt. De 2e helft van de show is wel een stuk vlotter. Het toppunt is toch wel de ‘Girls Night’ waarbij de dames helemaal los gaan en wat voor veel lachende mensen in de zaal zorgt.

De dames zijn niet alleen maar Big, Black and Beautiful, maar ook zeer getalenteerd. De zang is perfect en ze weten een ontzettend leuke show neer te zetten. De kleding en de vele pruiken die de dames dragen maken het geheel compleet. Ook zijn de dames zeer professioneel, want toen de microfoons het aan het einde niet meer deden, gingen ze door alsof er niets aan de hand was. De nachtmerrie voor elke première, maar de dames sloegen zich er doorheen.

Big Black and Beautiful is nog tot februari te zien door heel Nederland. Wil je een avondje genieten van goede muziek, zang en ook nog swingen. Dan moet je deze show zeker zien.

hart heelhart heelhart heelhart heelhart leeg

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.