Big Black & Beautiful bereikt mijlpaal met 1500ste liveshow!

Big Black & Beautiful bereikt mijlpaal met 1500ste liveshow!

Diva MayDay verrast de B’s met onaangekondigd bezoek

 

Op dinsdag 16 december gaven Rocq-e Harrell, Michelle David en Lucretia van der Vloot in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam hun 1500ste liveshow! Een enorme mijlpaal voor de dames, die momenteel met hun vijfde theatervoorstelling door Nederland touren. Ter ere van deze bijzondere gelegenheid was niemand minder dan Diva MayDay aanwezig om de B’s tijdens hun show te verrassen. Onder het toeziend oog van het enthousiaste publiek ontvingen de dames uit handen van MayDay een mooie, blijvende herinnering aan hun 1500ste liveshow. Big Black & Beautiful liet achteraf weten ontzettend verrast te zijn. “Natuurlijk wisten we dat het onze 1500ste liveshow was, maar we hadden echt geen idee dat er iets speciaals geregeld was, laat staan dat Diva MayDay ineens op het podium zou staan! Wat een leuke verrassing! Het maakte de avond extra speciaal!”. MayDay, die al enige tijd bevriend is met de dames, liet weten het geweldig te vinden deel uit te maken van zo’n bijzonder moment.

Big Black & Beautiful is opgericht in 2002 en treedt sindsdien met veel succes op in Nederland. Zo hebben zij al vier theatertournees op hun naam staan, hebben zij drie live cd’s én een live dvd uitgebracht en gaven ze een concert in een uitverkochte Heineken Music Hall. De B’s zijn momenteel in het theater te zien met hun vijfde theatershow Big Black & Beautiful in Concert.
De dames zijn ontzettend trots op het bereiken van de 1500ste liveshow. “We kunnen niet geloven dat dit al onze 1500ste liveshow is! Het lijkt nog maar gisteren dat we met z’n drieën plannen maakten voor onze eerste theatertour. We zijn ontzettend trots op het bereiken van deze mijlpaal. We willen vooral onze fans bedanken, omdat zij ons al zo lang steunen en volgen. Op naar de 2000!”, aldus de dames van Big Black & Beautiful.

Big Black & Beautiful in Concert

Big Black & Beautiful is één van de meest inspirerende, trendsettende girlpower-groepen van Nederland. Met hun vijfde theaterconcert kan het publiek weer genieten van de meest populaire, soulvolle, opzwepende muziek. De geweldige zangeressen Michelle David, Rocq-E Harrell en Lucretia van der Vloot, begeleid door een topband, pakken groots uit met een show vol muzikale genres; van blues tot gospel, van soul tot pop. Een concert met krachtige uptempo nummers maar ook ingetogen ballads; een voorstelling waarbij niemand in zijn stoel kan blijven zitten!

Praktische informatie

Big Black & Beautiful in Concert is tot en met 21 februari 2015 te zien in de Nederlandse theaters. Meer informatie en de speellijst zijn te vinden op de website: www.bbb-online.nl.

FOTO: Stephan Markus

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.