Bettina vervangt zwangere Sita in ‘Belle en het Beest De Musical’

Bettina vervangt zwangere Sita in ‘Belle en het Beest De Musical’

Met de aankondiging van de zwangerschap van Sita Vermeulen is bij Van Hoorne Entertainment een kleine wijziging in de sprookjesmusical voor seizoen 2020-2021 bekend geworden. Bettina Holwerda zal Sita vervangen als Belle in de allernieuwste productie van Van Hoorne Entertainment: Belle en het Beest De Musical. Met deze familievoorstelling brengt het bedrijf alweer haar 13e betoverende sprookje naar de Nederlandse en Belgische theaters.

Babynieuws in theaterland: Sita is in blijde verwachting van haar eerste kindje. Dat maakte ze op 19 maart bekend op haar Instagram. Na haar rol als Assepoester, Rapunzel, De Kleine Zeemeermin en Doornroosje zou ze vanaf september 2020 te zien zijn als de mooie Belle, in Belle en het Beest De Musical. Echter, staat in deze eerste speelperiode voor haar het moederschap centraal. Uiteraard keert ze later in het theaterseizoen terug om de rol van Belle weer, afwisselend met Bettina, te vertolken door het hele land.

Bettina Holwerda is graag bereid om de uitdagende rol van het slimme, sprankelende meisje Belle even over te nemen. Bettina is geen vreemde in de theaterwereld van Van Hoorne Entertainment. Eerder was zij al te zien in de familiemusicals van Woezel & Pip. Toen zij vorig jaar, samen met haar man Jim Bakkum, werd gevraagd voor de presentatie voor Sint on Ice, kwamen de musicalactrice en het productiebedrijf weer met elkaar in contact. Met haar prachtige stemgeluid en ruime podiumervaring is Bettina een ware aanwinst voor de cast van Belle en het Beest.

De sprookjesmusicals van Van Hoorne Entertainment trekken per seizoen meer dan 125.000 bezoekers naar de Nederlandse theaters. Ook het populaire tovenaarsduo Titus & Fien keert weer terug in deze vrolijke familievoorstelling. Belle en het Beest De Musical zal te zien zijn vanaf september 2020.

Foto: Nick van Ormondt

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.