Bettina Holwerda moet rol in Sint on Ice teruggeven

Bettina Holwerda moet rol in Sint on Ice teruggeven

Vandaag maakte de organisatie van Sint on Ice bekend dat Bettina Holwerda haar rol in de show moet teruggeven. Sterrenkoppel Jim Bakkum en Bettina Holwerda zouden samen een grote rol spelen in het schaatsspektakel, maar tijdens de repetities is gebleken dat hun dochtertje Molly extra tijd en aandacht nodig heeft van haar ouders. Hierdoor is het niet mogelijk dat Jim en Bettina gelijktijdig in de show zitten. De organisatie heeft op korte termijn kunnen regelen dat Maud Mulder de rol van Bettina overneemt.

Het koppel verheugde zich erop om na 13 jaar weer samen aan het werk te zijn. “Natuurlijk vind ik het jammer dat een van ons de show niet kan doen, maar we moeten ook kijken naar wat het beste is voor ons en ons gezin,” aldus Jim. “Gelukkig kan Maud de rol van Bettina overnemen. Ze heeft ook schaatservaring en ik ken haar goed, waardoor er al een natuurlijke klik is.”

Over Sint on Ice

Sint on Ice is een samenwerking tussen Autotron (onderdeel van Libéma), Van Hoorne Entertainment en Senf Theaterpartners. Tijdens de spectaculaire ijsshow kan er worden meegezongen met de leukste sinterklaasliedjes, zullen de pieten stunten op het ijs en wordt de hele familie meegenomen op een Oudhollands winters schaatsavontuur. Van Hoorne is niet onbekend met het maken van familieshows. Al eerder maakte hij de succesvolle familievoorstellingen van Brandweerman Sam, Paw Patrol, Woezel en Pip en Fien en Teun.

Sint on Ice is op 22, 23 en 24 november te zien in het Autotron ‘s-Hertogenbosch. Kaartverkoop en meer informatie: www.sintonice.nl.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.