Best of Musical in nieuwe versie te zien in 2016

Best of Musical in nieuwe versie te zien in 2016

Best of Musical, het musicalconcert dat in 2014 te zien was in Gouda, keert in nieuwe vorm terug in het theater. Dit maakt producent Ramaekers Entertainment vandaag bekend.

“Best of Musical was ons grootste project ooit en gaf onze talenten de kans om het podium te delen met grote namen uit het theatervak. Ook in deze nieuwe versie brengen we de deelnemers van MusicalCamp samen met bekende musicalartiesten. Dit keer pakken we het echter nog groter aan” aldus uitvoerend producent Kristiaan Salari.

“Naast Best of Musical hebben we de laatste jaren ook ‘Reaching for Broadway’ geproduceerd in het M-lab theater. Hierin kregen de toptalenten de kans om als solist in een bijzonder musicaltheater te staan. In de nieuwe editie van Best of Musical krijgen onze eigen solisten de kans om samen met de bekende musicalartiesten op te treden. De nieuwe show wordt dus een combinatie van bekende en (nog)onbekende artiesten. Het ensemble bestaat zoals altijd uit de deelnemers van MusicalCamp, maar ook deze groep krijgt een groter aandeel in de show. Ze verzorgen naast de ensemblezang ook de staging. Daarbij zal dit jaar voor het eerst de dans verzorgd worden door dansers die we selecteren vanuit DanceCamp en MusicalCamp”.

“Onze leerlingen stromen door naar opleidingen als de Frank Sanders Akademie voor musicaltheater, Fontys Tilburg en Codarts Rotterdam. Er is dus meer dan genoeg talent dat het publiek zal verbazen”.

Ook nieuwe musicaltalenten kunnen zich binnenkort aanmelden voor de voorstelling.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.