Bert Gabriëls scoort met zijn 3de#Eindejaars(conference): “Vanaf 8 januari spelen we hem weer in de zalen!”

Bert Gabriëls scoort met zijn 3de#Eindejaars(conference): “Vanaf 8 januari spelen we hem weer in de zalen!”

Opnieuw werd een beknopte samenvatting van de 3de #Eindejaarsconference van Bert Gabriëls op Radio 1 en op Nieuwjaarsdag op de regionale televisie druk bekeken en besproken op de sociale media. Samen met trendwatcher Jeroen Verdick, bekend van de tv-programma’s ‘Hoe zal ik het zeggen?’ en ‘Is er een dokter in de zaal?’, en zingende krant Johnny Trash, fileerde Bert de actualiteit van het voorbije jaar. Met 50 voorstellingen in de Vlaamse theaterzalen was het trio al een tijdje op dreef, tot ze door de nieuwe coronamaatregelen verplicht werden om de pauzeknop in te drukken. “Gelukkig hadden we net in CC Hasselt de voorstelling kunnen capteren. Voor het derde jaar op rij is de show vanaf Nieuwjaar integraal en exclusief beschikbaar op Streamz voor wie thuis nog eens wil meelachen met het nationale en internationale nieuws, maar ook met de sport, showbizz en cultuur van de afgelopen 12 maanden. Deze #Eindejaars is trouwens ook de enige voorstelling waar er met geen woord wordt gesproken over corona. Wel over de maatregelen, maar op een paar minuten hebben we die grondig besproken en wordt er vooral nog eens goed mee gelachen”, zegt Bert Gabriëls.

Herstart
Er is ook goed nieuws voor wie een ticket heeft gekocht voor de zaalshow, want vanaf aanstaande zondag 8 januari 2022 wordt de 3de#Eindejaars van Bert Gabriëls, Jeroen Verdick en Johnny Trash herstart in Overijse. “Helaas worden de eerder geannuleerde voorstellingen in Antwerpen (Arenberg) en Heist-op-den-Berg (CC) niet meer hernomen. De ticketkopers worden hierover individueel gecontacteerd en als bijkomende compensatie biedt Streamz hen de kans om de voorstelling op die manier te bekijken. Het is uiteraard de bedoeling dat we, tot eind februari, nog alle resterende voorstellingen gaan spelen. Maandag eindigt de feestperiode en bekijken we het met elke speellocatie. Nu het weer kan, hebben we meer dan ooit goesting om ons alle drie weer volledig te smijten. Ook al is het met 200 mensen per voorstelling nagenoeg niet rendabel, we doen dit voor ons publiek, de mensen die bij deze productie betrokken zijn én het feit dat we de voorbije maanden ook keihard gewerkt hebben aan de voorstelling. Ze verplaatsen of inhalen is geen optie, net omdat de voorstelling qua inhoud sterk gebonden is aan de actualiteit. Fingers crossed en hopen dat we straks echt weer vertrokken zijn voor een mooie rit. Wij hebben er alvast veel zin in. Op de website en mijn sociale media vind je, vanaf morgen, alle informatie over de #Eindejaars. Ik heb begrepen dat er op een aantal locaties de laatste tickets nog beschikbaar zijn. Wie zin heeft om nog eens te komen lachen met o.a. Kaouakibi, de hype rond padel of kennis wil maken met wielerbowling (lacht), moet zeker komen kijken”, zegt Bert Gabriëls geamuseerd.

Meer info over de 3de #Eindejaars van Bert Gabriëls, Jeroen Verdick en Johnny Trash vind je op www.bertgabriels.be

De #Eindjaars is, samen met o.a. De Gelukzoeker en 2 eerdere eindejaarsconferences van Bert Gabriëls, nu exclusief terug te vinden op www.streamz.be

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.