Benthe de Wijs speelt Wijnpijn in Scala | Foodbar & Theater

Benthe de Wijs speelt Wijnpijn in Scala | Foodbar & Theater

Musicaltalent Benthe de Wijs speelt haar eerste voorstelling Wijnpijn van 4 t/m 15 oktober in Scala Amsterdam. Wijnpijn is een musicalcomedy waarin Benthe je meeneemt in de komedie en tragiek in het leven van een jonge vrouw. In 20 minuten laat je een lach en een traan door de diverse typetjes en prachtige nummers, die live begeleid worden door Hilmar Leujes.

Één drankje kan wel. Alhoewel twee is misschien toch beter. Drie? Als die weg is, heeft niemand hem gezien. In Wijnpijn volg je een jonge vrouw die steeds dieper in het glaasje kijkt en daardoor verdwaald raakt in herinneringen. Dat brengt haar dichter bij de waarheid dan haar lief is.

Benthe studeerde afgelopen juli af aan de Frank Sanders Akademie en maakte vorig seizoen haar debuut in de Nederlandse theaters in de cast van Assepoester de Musical. Tevens was ze in de zomer van 2022 te zien in de Titus & Fien Zomershow.

Wijnpijn is van 4 t/m 15 oktober te zien in Scala | foodbar & theater (voorheen TapasTheater). In Scala combineer je theater en uit eten gaan. Elke avond spelen er meerdere voorstellingen van 20 minuten, elk drie keer, in hun eigen zaaltje. Voor, tussen en/of na de voorstellingen kan je genieten van lekker eten en drinken in de sfeervolle foodbar. Naast Benthe kan je ook Devin Hillenius (Cabaret), Francesca Paula (singer-songwriter) en Rube van Tienen (illusie) tussen 4 t/m 15 oktober zien.

FOTO:©Boy Hazes

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.