Bekendmaking cast nieuwe John Nijenhuis film ‘Rokjesnacht’

Bekendmaking cast nieuwe John Nijenhuis film ‘Rokjesnacht’

Gisteren is de cast gepresenteerd van de 21e Johan Nijenhuis film; ‘Rokjesnacht.’ De opnamen van de bioscoopfilm, gebaseerd op de populaire en prijswinnende musical Blind Date, zijn inmiddels van start gegaan met onder ander Leo Alkemade, Abbey Hoes en Brigitte Heitzer. ‘Rokjesnacht’ is een herkenbare comedy over het daten in de hedendaagse wereld en de ongemakkelijke omstandigheden van blind dates.   


Cast
 
De hoofdrollen in deze romantische comedy worden vertolkt door Leo Alkemade, Abbey Hoes, Brigitte Heitzer, Lykele Muus, Bertrie Wierenga en Kiefer Zwart.  
Overige rollen zijn weggelegd voor Sinan Eroglu, Peter Bolhuis, Tineke Schouten, Patrick Martens, Maaike Martens, Juultje Tielemans, Yip Andjar, Toto (Dokter Bruine Beer) en Kelly Mexy.  


Synopsis
 
Daten in 2024, een onmogelijke opgave… De optimistische Roos heeft hét antwoord voor daten in deze tijd; nooit meer oneindig swipen op apps die uitlopen op teleurstellende dates, maar een date met je ideale wederhelft zorgvuldig gekoppeld door een menselijke matchmaker! Roos start vol goede moed haar bedrijf ‘Blind Date’ en koppelt 4 singles na een uitgebreide vragenlijst. Onhandige hondentrimster Jenny heeft de moed opgegeven na tal van dramatische dates. Bob analyseert zijn dates net zoals de cijfers in zijn financiële baan. Aldo scoort maar geen punten met zijn foute openingszinnen en Eefje wordt over beschermd door haar bezorgde vader. Roos organiseert de perfecte date-avond voor deze 4 undatebles met hulp van haar sceptische kantoorgenoot Geurt. Garandeert de “perfecte date” een match made in heaven of zijn het toch tegenpolen die elkaar aantrekken? 


Makers
 
Rokjesnacht wordt geproduceerd door Johan Nijenhuis & Co en geregisseerd door Johan Nijenhuis (Verliefd op Bali, De beentjes van Sint Hildegard). Het scenario is gebaseerd op de musical Blind Date van De Theater BV en is geschreven door Allard Blom. Splendid Film brengt de film 3 oktober uit in de Nederlandse en Belgische bioscopen. De film is mede tot stand gekomen door een bijdrage van de Netherlands Film Production Incentive. Daarnaast heeft Rokjesnacht een unieke samenwerking met M&M’S. 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.