Bejubelde klimaatcomedy FCKD! van cabaretduo OLDENHERMANNS in reprise

Bejubelde klimaatcomedy FCKD! van cabaretduo OLDENHERMANNS in reprise

“Klimaatcabaret zonder belerende toon: het duo OLDENHERMANNS flikt ‘t”, kopte het AD afgelopen maart na een succesvolle perspremière van FCKD!. Een reprise kon daarom niet uitblijven en dus is OLDENHERMANNS terug. Van november 2022 tot en met april 2023 reizen Lize van Olden en Anna Hermanns het hele land door met Nederlands’ eerste klimaatcomedy en duiken ze in de antwoorden op de vraag: zijn we echt f*cked?

FCKD!

Het is 2040 en vanuit Utrecht aan Zee liggen van Olden en Hermanns hun zonden te overdenken. Ze waren toch zo lekker bezig? Elektrische auto’s, zonnepanelen, stadsmoestuinen, milieubewuste kinderen? Helaas bleek niets minder waar… Klimaatvluchtelingen op zoek naar hun ‘havermelkfix’, klimaathealers, een Mantelzorg-droit, maar ook zijzelf belanden in een onmogelijke kluwe het juiste te doen en hopen dat climate change toch misschien een hoax is… In deze klimaatcomedy lachen en huilen we met gepaste paniek om wat ons allemaal te wachten staat. Zijn we echt zo FCKD als het lijkt?

OLDENHERMANNS

OLDENHERMANNS – bekend van KEKmamaTV – bestaat uit ‘fantastische actrices’ (Parool) Lize van Olden en Anna Hermanns. Ze maken cabaret dat je niet vaak ziet: energiek, schaamteloos eerlijk en vaak pijnlijk herkenbaar. Met snelle absurde sketches trekken ze deksels van elke pan en dienen elk onderwerp op, ook de dingen die je wel denkt, maar niet hardop durft te zeggen. FCKD! is na #Life en UNSEXED hun derde “verrassende en vermakelijke” (De Volkskrant) voorstelling.

De voorstelling FCKD! is van 1 november 2022 tot en met 22 april 2023 te zien in theaters door heel Nederland. Kaarten voor de voorstelling zijn te koop via de website van de theaters. Check voor de gehele speellijst www.oldenhermanns.com.

FOTO:(c) Anna van Kooij

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.