BazarMedia ontvangt De Gouden Ticket Award voor Zin in Zappelin Live

BazarMedia ontvangt De Gouden Ticket Award voor Zin in Zappelin Live

Afgelopen zondag is de cast van Zin in Zappelin Live op toneel verrast met De Gouden Ticket Award voor méér dan 25.000 verkochte tickets.

De voorstelling Zin in Zappelin Live met Fenna Ramos in de hoofdrol is pas de vierde jeugdvoorstelling die dit theaterseizoen deze mijlpaal bereikt. In een volgepakt Martiniplaza in Groningen ontving de cast de award uit handen van producent Arnan Samson. Een verrassing was het zeker.

De VVTP (Vereniging van Vrije TheaterProducenten) reikt sinds een aantal jaren deze award uit om, in navolging van o.a. de filmwereld, het succes van de theatervoorstellingen onder de aandacht te brengen.In Zin in Zappelin Live gaan de jongste theaterbezoekers op avontuur met Fenna Ramos, beleven een interactieve dag in de zappelin van Fenna en zingen en dansen haar grootste hits.

Kinderen gaan voor het eerst naar het theater

‘Eén van de momenten in de voorstellingen, die mij als producent trots maakt, is het moment dat Fenna aan de zaal vraagt wie er voor het eerst in het theater is’, aldus Arnan Samson. ‘Het aantal handen dat dan omhoog gaat, is nu juist onze drijfveer als familieproducent. Om kinderen meer naar het theater te halen. En hoe bijzonder dat we dan deze award mogen ontvangen. Ik ben megatrots op ons hele team, voor en achter het toneel’.

De cast van Zin in Zappelin Live bestaat uit Fenna Ramos, Jill Tjin en Ties Jansen. De regie en choreografie is van Nick Fleuren en Frank Beurskens. Het script is van Saskia Egtberts en het decor van Bas Wesseling. De voorstelling is een samenwerking met de AVROTROS en nog door heel Nederland te zien t/m 12 mei.

BazarMedia is producent van o.a. het Feest van Tante Rita de musical, Zin in Zappelin Live en Social Squad. In 2023 ontvingen zij de Gouden Film voor de film Het Feest van Tante Rita.

Komend seizoen touren zij o.a. met De Grote Slijmmusical.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.