Bartho Braat, Jeroen Phaff en Marleen van der Loo in nieuwe familiemusical Toms Magische Speelgoedwinkel

Bartho Braat, Jeroen Phaff en Marleen van der Loo in nieuwe familiemusical Toms Magische Speelgoedwinkel

Na Arthur en de strijd om Camelot en Robin Hood en het verdwenen goud komen we in 2017/18 met verrassende titels naar de Nederlandse theaters. Wij willen met I&L Entertainment voorstellingen produceren voor alle leeftijden. Verhalen die de fantasie op hol doen slaan, ontroeren en bijblijven.

De Dagen Van de Bluegrassliefde uitgesteld

Helaas hebben we in goed overleg moeten besluiten om ons passieproject De Dagen Van De Bluegrassliefde voor onbepaalde tijd uit te stellen. Meerdere factoren spelen in deze keuze mee. Belangrijk is dat we nog steeds zeer enthousiast zijn over deze prachtige jeugdroman en dat onze wens is om dit verhaal zo snel mogelijk alsnog naar de theaters te brengen.

Gelukkig zijn de beoogde hoofdrolspelers Marleen van der Loo en Jeroen Phaff volgend seizoen toch bij ons te zien in de nieuwe familiemusical Toms Magische Speelgoedwinkel.

Hercules krijgt nieuwe titel: Toms Magische Speelgoedwinkel – De Winterse Familiemusical

“De komende jaren willen we over Tom en zijn speelgoedwinkel meerdere voorstellingen gaan maken. De intentie is om rondom dit karakter een volledig nieuwe wereld te creëren en daarom hebben we de keuze gemaakt om de werktitel Hercules te veranderen in Toms Magische Speelgoedwinkel.”

In een prachtig kleurrijke speelgoedwinkel woont Tom. Elke avond als de lichten doven en de klok slaat komt Tom uit zijn schuilplaats en ziet de winkel magisch tot leven komen. De populaire Hercules is zijn beste vriend en een echte superheld. In zijn fantasie beleven ze grandioze avonturen, totdat Hercules’ jaloerse vijand Hades tijdens de winterperiode verschijnt. Hades heeft niets met al die vrolijkheid en wil het liefst de winkel en de rest van de wereld in duisternis hullen. Tom zal al zijn krachten moeten gebruiken om zijn ‘thuis’ te redden en de wereld te laten zien dat hij een superheld is.

Hoofdrollen in de voorstelling zullen gespeeld gaan worden door Jeroen Phaff (Footloose, Elisabeth, Tarzan, Chaplin de musical), Marleen van der Loo (Mamma Mia, Ciske de Rat, Elisabeth, Aida) en Bartho Braat (Goede tijden slechte tijden, Expeditie Robinson). Deze topcast zal versterkt gaan worden door nieuw talent. Muziek zal gemaakt worden door onze vaste componist Bas van den Heuvel.

De voorstelling zal te zien zijn vanaf december 2017. Binnenkort gaat de kaartverkoop beginnen. Meer informatie kun je vinden op www.tomsmagischespeelgoedwinkel.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.