Bart de Graaff Foundation presenteert musical Kikker is jarig in het Wilhelmina Kinderziekenhuis

Bart de Graaff Foundation presenteert musical Kikker is jarig in het Wilhelmina Kinderziekenhuis

Dit jaar is het 25 jaar geleden dat Kikker zijn eerste avonturen beleefde in zijn bekende boeken en deze 25ste verjaardag van Kikker wordt groots gevierd met Theater Terra’s familiemusical Kikker is jarig. In mei dit jaar stelde producent Theater Terra de musical Kikker is jarig beschikbaar als veilingitem tijdens het gala van de Bart de Graaff Foundation. Dankzij een gulle koper wordt de musical nu aan het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht geschonken. Theater Terra’s Kikker is jarig speelt op zaterdag 22 november om 16.00 uur in de hal van het kinderziekenhuis. Samen met de aanwezigheid van versnaperingen als popcorn en suikerspinnen wordt ervoor gezorgd dat het voor de kinderen een compleet uitstapje is van het ziek zijn.
Toen Bart de Graaff 38 jaar geleden zelf ook in het Wilhelmina Kinderziekenhuis lag, werd er weinig aan gedaan om kinderen hun ziekte te laten vergeten. “Tegenwoordig is dat gelukkig anders. Bart zou super trots zijn dat de Bart de Graaff Foundation er nu voor zorgt dat de zieke kinderen een onbezorgde vrolijke dag krijgen”, aldus zijn zus Mirjam de Graaff.

 

De Bart de Graaff Foundation helpt jonge mensen met een levensbepalende lichamelijk ziekte om hun eigen bedrijf te starten. Begin deze maand zijn er weer 11 nieuwe zogenaamde ‘bikkels’ gestart met hun eigen avontuur. De bikkels starten hun eigen bedrijf samen met de Bart de Graaff Foundation en negen mentorbedrijven. Ieder mentorbedrijf begeleidt een jonge ondernemer een jaar lang met alles wat er nodig is om een eigen bedrijf te starten.
Praktische informatie

De familiemusical Kikker is jarig van Theater Terra is tot en met maart 2015 te zien door heel Nederland en Vlaanderen. Voor meer informatie en de volledige speellijst zie: www.theaterterra.nl.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.