Barry Hay, Willeke Alberti & Roxeanne en André jr. Hazes nieuwe gasten bij Toppers in Concert 2015

Barry Hay, Willeke Alberti & Roxeanne en André jr. Hazes nieuwe gasten bij Toppers in Concert 2015

Vanavond waren Toppers Jeroen van der Boom en Gerard Joling te gast bij hun collega Rene Froger en zijn theatershow ‘Rene Froger 30 Jaar Hits in Concert’ in Koninklijk Theater Carré. Voorafgaand aan het concert maakten de drie Toppers gezamenlijk bekend dat BARRY HAY (GOLDEN EARRING), WILLEKE ALBERTI en ROXEANNE & ANDRE JR. HAZES zijn toegevoegd als gast tijdens Toppers in Concert 2015. Ook verrasten zij het publiek op de avond spontaan met een optreden. Met hun nieuwe nummer, dat zij opnamen ter promotie van Toppers in Concert 2015, ‘WAT BEN JE ZONDER VRIENDEN’, onderschrijven zij de onderlinge band die zij in de loop der jaren met elkaar hebben opgebouwd.

Toppers in Concert kent eind mei, met 5 concerten, zijn 11e editie als ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’ met maar liefst 340.000 bezoekers. De concerten op 23, 29 en 30 mei zijn openbaar. Voor de ‘CRAZY SUMMER EDITION’ van Toppers in Concert zijn nog zeer beperkt tickets verkrijgbaar via www.ticketpoint.nl. of 0900-0088 (tickets voor de 2e ring uitsluitend nog verkrijgbaar via www.vakantieveilingen.nl).

Met een aaneenschakeling van de allergrootste nationale en internationale meezingers gaan GERARD JOLING, JEROEN VAN DER BOOM, RENE FROGER en diverse speciale gasten, zorgen voor het meest ‘Over de Top’ feest van het jaar!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.