Barrie Stevens viert zijn 80e verjaardag met een onvergetelijke avond vol verrassingen

Barrie Stevens viert zijn 80e verjaardag met een onvergetelijke avond vol verrassingen

Barrie Stevens is al meer dan 60 jaar een onmiskenbare persoonlijkheid in de showbizz, zowel voor als achter de schermen. Van de iconische Snip en Snap Revue, De Soundmixshow en zijn talloze choreografieën en regies voor musicals en televisie: Barrie heeft een blijvend stempel gedrukt op de Nederlandse entertainmentwereld. Op 11 juni 2024 bereikt Barrie een bijzondere mijlpaal: zijn 80e verjaardag! En dat moet gevierd worden met een exclusieve feestelijke avond: Allemachtig 80!

Tijdens Allemachtig 80! wordt Barrie geëerd door zijn dierbare vrienden en collega’s voor zijn inspirerende werk in dans, zang en theater, evenals zijn legendarische uitspraak “Vooral Doorgaan” uit de Soundmixshow. Wat Barrie niet weet, is dat deze voorstelling is opgezet als een verrassingsfeestje voor hem, maar zijn onvermoeibare drang om te schitteren zal hem toch op het podium brengen.

Met zijn charismatische persoonlijkheid en onophoudelijke energie heeft Barrie generaties geïnspireerd en een onuitwisbare stempel gedrukt op de Nederlandse theater- en televisiewereld. Het is bijzonder dat iemand op zijn 80e nog zo vitaal is en in het leven staat, en een van de weinige artiesten die nog met zoveel energie op het toneel staat en zijn werk doet.

Het bijzondere aan deze avond is dat niet alleen Barrie zijn publiek zal verrassen, maar dat het publiek ook Barrie gaat verrassen. Het belooft een onvergetelijke verjaardag te worden, met speciale gastoptredens van Karin Bloemen, koor Manoevre en Gerard Cox. Graag veranderen in: Gastoptredens van Karin Bloemen, Gerard Cox, Peter Douglas, Luuk Haaze, Franke Sanders, koor Manoevre en anderen. Deze sterren zullen samen met Barrie zorgen voor een avond vol muzikale hoogtepunten en hartverwarmende momenten. De avond wordt gehost door William Spaaij.

Vier mee met Barrie Stevens en beleef een avond vol onverwachte wendingen en hartverwarmende momenten. Door al deze vrienden van Barrie ontstaat er een avond vol humor, nostalgie en oprechte verhalen uit het rijke leven van Barrie Stevens tijdens Allemachtig 80!

Voor meer informatie en tickets, zie https://delamar.nl/voorstellingen/barrie-stevens/

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.