BACKSTAGE PRODUCTIES ONTHULT VOLLEDIGE CAST VOOR INNOVATIEF, INTERACTIEF THEATERSTUK ASPE-MOORD IN DE STUDIO 

BACKSTAGE PRODUCTIES ONTHULT VOLLEDIGE CAST VOOR INNOVATIEF, INTERACTIEF THEATERSTUK ASPE-MOORD IN DE STUDIO 

FOTO’S:© 2024 Frenesia,

Sven De Ridder, Ruth Beeckmans, Nathalie Meskens, Bert Verbeke, Gert Winckelmans, Frans Maas, Manou Kersting en Katrien De Becker omringen Herbert Flack vanaf 17 mei in Play Zuid in Antwerpen. Reeds drie extra voorstellingen – de tickets vliegen de deur uit.

Backstage Producties maakt de volledige cast van hun aankomende interactieve theaterstuk “ASPE – MOORD IN DE STUDIO” bekend. Het langverwachte stuk, dat vanaf 17 mei te zien zal zijn in Play Zuid te Antwerpen, belooft een unieke en meeslepende ervaring te worden voor het publiek.

Het was al eerder bekend dat Herbert Flack de legendarische rol van Van In zal vertolken, omringd door een Vlaamse topcast die beloofd werd door producent James Cooke. Naast de eerder aangekondigde namen van Ruth Beeckmans, Sven De Ridder en Nathalie Meskens, zal de cast worden aangevuld met getalenteerde acteurs, waaronder Bert Verbeke, Frans Maas, Gert Winckelmans, Manou Kersting en Katrien De Becker. Regisseur Jaak Lema krijgt een topcast ter beschikking.

REEDS DRIE EXTRA VOORSTELLINGEN – HET PUBLIEK WIL DIT NIET MISSEN
“ASPE – MOORD IN DE STUDIO” creëert een unieke theaterervaring door het publiek te betrekken bij het oplossen van een moord, samen met Van In, in de televisiestudio van Play Zuid. Het script, geschreven door Frank Van Laecke en Peter Römer, belooft spanning, intrige en interactie op het hoogste niveau. Het publiek heeft er alvast veel zin in. De kaartjes vliegen de deur uit. Backstage Producties plant alvast drie extra voorstellingen in: zondag 26 mei, zondag 2 juni en zondag 9 juni, telkens om 19 uur. 

EEN INNOVATIEF THEATERCONCEPT VERDIENT EEN NIEUWE LOCATIE DIE MAXIMAAL GEÏNTEGREERD WORDT IN DE VERHAALLIJN : PLAY ZUID
Om het interactieve concept kracht bij te zetten zal ASPE – MOORD IN DE STUDIO zich afspelen in een echte tv-studio bij Play Zuid in Antwerpen. Het perfecte decor om cast en publiek zo dicht mogelijk bij elkaar te brengen en vooral zodat iedereen die een voet binnen zet reeds vanaf de foyer ten volle geniet en mag rekenen op een complete beleving.  INTERACTIEF: ASPE – MOORD IN DE STUDIO
Net voor de opnames van een populaire tv-show, waarin de inmiddels gepensioneerde hoofdinspecteur Van In centrale gast is, wordt de regisseur van het programma dood aangetroffen. Al snel blijkt dat de man werd vergiftigd. De jonge inspecteur De Swaef heeft de leiding van het onderzoek en ontdekt al gauw dat er meer mensen in de studio rondlopen die belang hebben bij de dood van de regisseur.  Lukt het De Swaef deze ingewikkelde puzzel op te lossen en slaagt Van In erin zich niet met de moordzaak te bemoeien? Samen met het publiek, dat getuige was van de moord, wordt alles op alles gezet om de moordenaar te ontmaskeren.

ASPE – MOORD IN DE STUDIO
Productie: Backstage Producties
Tekst: Frank Van Laecke – Peter Römer
Regie: Jaak Lema

Met: Herbert Flack in de hoofdrol als inspecteur Van In, Ruth Beeckmans, Sven De Ridder, Nathalie Meskens, Frans Maas, Bert Verbeke, Gert Winckelmans, Manou Kersting en Katrien De Becker. 

Van 17 mei tot en met 16 juni 2024, Play Zuid – Antwerpen
 
TICKET-INFO
URL: https://www.backstage-producties.be/programma/aspe-moord-de-studio

PRIJZEN
Cat 1 – € 39,00
Cat 2 – € 35,00
Cat 3 – € 31,00
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.