‘Back To School’ met de CoolKids

Eind juni lanceerde productiehuis Marmalade z’n eerste muziekproject ‘CoolKids’, met de release van de gelijknamige single en bijhorende videoclip. Na minder dan 2 maanden, heeft de clip op YouTube al ruim de 37.000 views overschreden en hebben de CoolKids ook al meer dan 3000 volgers op Instagram. Een veelbelovende start, die vraagt om een vervolg en dat vervolg is er nu in de vorm van een nieuwe single.

Doken de CoolKids met hun debuutsingle nog vrolijk de vakantie in, dan laat de titel van hun nieuwe release alvast weinig aan de verbeelding over, want ‘Back To School’ is de boodschap! De meeste kids willen het misschien nog niet horen, maar we naderen inderdaad met rasse schreden het einde van de zomervakantie. De boekentassen mogen dus vanonder het stof gehaald worden, maar de CoolKids zouden de CoolKids niet zijn, moesten ze zelfs van ‘Back To School’ geen superleuk, positief, fris en aanstekelijk nummer gemaakt hebben!
 

Bekijk HIER de clip

‘Back To School’, de nieuwe single van CoolKids, kan u HIER beluisteren op Spotify!

Je kan CoolKids volgen via hun eigen Facebookpagina, Instagram (@coolkids.marmalade) en YouTube-kanaal, waarop elke woensdag en vrijdag een nieuwe video gepost wordt!

CoolKids heeft een vaste kern van 20 jongeren. Bij optredens komen ze in wisselende bezetting aan bod. In de clips treden ze allemaal aan.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.