Babette Labeij gaat het theater in met ‘Niet Zeuren Maar Zingen’

Babette Labeij gaat het theater in met ‘Niet Zeuren Maar Zingen’

Nederlands bekendste zangcoach Babette Labeij gaat terug het toneel op. Begeleid door haar eigen liveband en met haar favoriete songs als soundtrack vertelt Babette haar verhaal: over liefde, frustratie, doorpakken en laten vallen, loslaten en vasthouden, ambitie, verdriet en geluk maar bovenal over de kracht van muziek. Vanaf april 2024 is ‘Niet Zeuren maar Zingen’ te zien door het hele land.

Niet Zeuren maar Zingen is voor mij spannend en tegelijkertijd heel natuurlijk. Ik ben begonnen op het podium, dat vond ik het allerleukste om te doen”, aldus Babette. Na zich twintig jaar volledig op het zangcoachen te hebben gestort en zo ongeveer half zingend Nederland te hebben bijgestaan, is nu de tijd gekomen om dat oude gevoel weer op te zoeken: “Dat creatieve gevoel van zingen en muziek maken. Ik hoop dat ik de mensen kan laten lachen, ontladen, misschien zelfs wel een beetje huilen – en kan inspireren om het beste uit zichzelf te halen zodat ze vol energie en geïnspireerd de zaal verlaten. Voor mij is de cirkel rond met deze tour.”

Over Niet Zeuren maar Zingen

Liefde, frustratie, doorpakken en laten vallen, loslaten en vasthouden, ambitie, jaloezie, verslaving, The Voice, #metoo, California Dreaming, ondragelijk verdriet, hysterisch geluk maar bovenal: de kracht van muziek. Nederlands bekendste zangcoach stort zichzelf op het podium met deze emotionele, hilarische en inspirerende rock-and-rollercoaster. Aan de hand van haar favoriete songs en begeleid door haar eigen liveband vertelt en bezingt Babette haar bewogen leven en neemt ze het publiek mee in haar wereld van zang en muziek. Persoonlijk maar herkenbaar: iedereen verlaat zingend de voorstelling.

Babette Labeij ‘Niet Zeuren maar Zingen’ is vanaf april 2024 te zien door heel Nederland.

Ga voor meer informatie en kaartverkoop naar: www.detheaterjongens.nl

Foto: Jason Travis

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.