Avond van de Filmmuziek ook in 2023 in de Ziggo Dome

Avond van de Filmmuziek ook in 2023 in de Ziggo Dome

Volgend jaar, op 17 en 18 november 2023, keert de Avond van de Filmmuziek terug in de Ziggo Dome Amsterdam. Na drie uitverkochte shows dit jaar, waarin het Metropole Orkest de mooiste filmmuziek ten gehore heeft gebracht, heeft producent PilotStudio besloten om volgend jaar voor de achtste keer dit fantastische muziekfeest in de Ziggo Dome plaats te laten vinden. 

Het succes van De Avond van de Filmmuziek is onnavolgbaar. Sinds de eerste show in 2014 is het muziekevenement uitgegroeid tot het grootste in dit genre. Tijdens de achtste editie zal het Metropole Orkest, in samenwerking met het Groot Omroepkoor onder leiding van dirigent Jules Buckley, de mooiste filmmuziek spelen. Dominic Seldis, contrabassist van het Koninklijk Concertgebouw Orkest en jurylid bij Maestro, is ook volgend jaar de host van dit unieke muziekspektakel. 

‘De Avond van de Filmmuziek is uitgegroeid tot een concertbelevenis waar nationale en internationale artiesten graag aan mee willen doen,’ laat producent Ewart van der Horst van PilotStudio weten. ‘Ook dit jaar hadden we een fantastische line-up van wereldbekende sterren en Nederlands’ grootste artiesten. Het is ook niet niks om op een podium te staan met het Metropole Orkest, die memorabele filmmuziek speelt. Op die manier bieden wij het enthousiaste publiek het neusje van de zalm. En volgend jaar dus opnieuw.’ 

Voor kaartverkoop en meer informatie:

De Avond van de Filmmuziek vindt plaats op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in de Ziggo Dome Amsterdam om 20.00 uur. 

Meer informatie en kaartverkoop: www.ticketmaster.nl en www.avondvandefilmmuziek.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.