Audities voor De Rattenvanger – de musical

Audities voor De Rattenvanger – de musical

Voor de nieuwe productie De Rattenvanger – de musical is Musical 2.0 op zoek naar talentvolle kinderen van 9 t/m 14 jaar oud uit heel Nederland. Zij kunnen zich opgeven voor de audities op zondag 28 augustus in Amsterdam via www.musical.nl/derattenvanger.

De Rattenvanger – de musical is een geheel nieuwe en eigentijdse bewerking door Mark van Haasteren en Mieke Overwijn naar het oorspronkelijke sprookje De rattenvanger van Hamelen door de gebroeders Grimm. Vertaald naar het nu speelt het zich af in het digitale tijdperk van smartphones, likes, volgers en een nieuwe app waarvan steeds meer kinderen in de ban raken. Met nieuwe muziek van Aron Bruisten en Robbert van Unnik belooft deze ‘Rattenvanger 2.0’ een onvergetelijk avontuur te worden voor de hele familie!

De repetities voor De Rattenvanger – de musical starten in september en staan onder leiding van regisseur Terence van der Loo en choreograaf Mieke Overwijn. De Rattenvanger – de musical gaat in première op zondag 7 mei 2023 in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp. Kijk op www.musical.nl voor meer informatie en om je aan te melden voor de audities. Aan de audities zijn geen kosten verbonden.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.