Audities “The Prom” Hilversum

Audities “The Prom” Hilversum

Plzier Entertainment bestaat volgend jaar 15 jaar en dat vraagt om een ultiem musicalfeest!! Zij brengen daarom met grote trots “The Prom” naar Hilversum. De show zal op 12 en 13 juli 2025 te zien zijn in De Vorstin te Hilversum.

Plzier Entertainment is op zoek naar getalenteerde castleden (jongeren/volwassenen) vanaf 16 jaar. De audities zullen zijn op zaterdag 29 juni, zondag 30 juni en maandag 1 juli in Hilversum. De repetities zullen plaatsvinden op de donderdagavonden in Hilversum. Meld je snel aan voor de audities van “The Prom” via www.plzier.nl/audities. Daar vind je ook meer informatie over de rolomschrijving, het repetitieschema en de deelnemersbijdrage. Plzier Entertainment staat voor plezier hebben in wat je doet! Tijdens de repetities vinden wij dit ook erg belangrijk. De sfeer is gezellig en er gaat veel gelachen worden. Daarnaast verwachten we van iedereen een professionele houding. Tijdens de repetities gaan we naast het werken met de gehele groep, ook individueel met castleden aan de slag.

In deze productie kan iedereen zich (verder) ontwikkelen. Iedereen zal stralen in onze versie van “The Prom”!!The Prom: Vier uitgedoofde Broadway-sterren doen alles om weer te gaan stralen en krijgen lucht van een provinciaal relletje. Emma wil maar één ding: met haar vriendin en liefde Alyssa naar de Prom, het feestelijke eindejaarsbal van haar school. Maar dat ligt moeilijk in haar conservatieve woonplaats. De ouderraad blaast het hele feest af. De ijdele artiesten grijpen hun kans om zelf weer in de spotlights te staan en trekken ten strijde. Maar wat begint als een slim zakelijk project om hun eigen imago op te poetsen, mondt uit in een emotionele reis met maar één einddoel: jezelf kunnen en mogen zijn! 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.