Audities “RENT” in Hilversum

Audities “RENT” in Hilversum

Plzier Entertainment brengt met grote trots de Broadway musical “RENT” naar Hilversum. De show zal twee dagen in oktober 2021 te zien zijn in Podium de Vorstin te Hilversum.

RENT omvat een jaar uit het leven van vrienden die in New York wonen en om moeten gaan met relaties, liefde, verlies, armoede en aids. Het verhaal speelt zich af in de jaren ‘90 waar het hebben van aids vaak een doodvonnis is. Mark, een documentairemaker, besluit op 24 december 1989 een film (zonder script) te maken van het leven in de kunstenaarswijk waar hij samen met zijn vrienden woont. Mark en zijn vrienden leven in een groot kraakpand die de huisvesting is voor honderden kunstenaars en daklozen. Ze leven in een benarde situatie. De jonge bohémiens moeten zien te overleven in de snelle en chaotische New Yorkse maatschappij. Ze worden uitgespuugd doordat zij anders zijn. Zo krijgen we te maken met heel veel kleurrijke personages die bijvoorbeeld lesbisch, travestiet, nachtclubdanseres, muzikant of homoseksueel zijn. Velen van hen zijn helaas ook drager van het aids-virus. Hun excentrieke levensstijl vergt veel van ze en zorgt ook voor onderlinge conflicten.

Wij zijn op zoek getalenteerde musicalsterren van 18 t/m 99 jaar, met of zonder theaterervaring! Wij houden zaterdag 29 en zondag 30 augustus 2020 audities in Hilversum. Je ontvangt een bevestiging met informatie die je nodig hebt voor jouw auditie. De repetities zullen plaatsvinden op de dinsdagavond van 19.00 – 22.00 uur in Hilversum. Meld je aan met foto + eventueel CV via info@plzier.nl. Kijk voor meer informatie (rolbeschrijvingen, repetitieschema, deelnemersbijdrage etc.) op www.plzier.nl.

Plzier Entertainment staat voor plezier hebben in wat je doet! Tijdens de repetities vinden wij dit ook erg belangrijk. De sfeer is gezellig en er gaat veel gelachen worden. Daarnaast verwachten we van iedereen een professionele houding. Tijdens de repetities gaan we naast het werken met de gehele groep, ook individueel met castleden aan de slag. In deze productie kan iedereen zich (verder) ontwikkelen. Iedereen zal stralen in onze versie van RENT; een productie met een overweldigend en ontroerend verhaal met één duidelijke boodschap: Leef iedere dag alsof het je laatste kan zijn!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.