Audities: Onderwatermusical Zomershow Dolfinarium

Audities: Onderwatermusical Zomershow Dolfinarium

Van ’t Ende Producties is op zoek naar getalenteerde actrices en poppenspelers voor een onderwatermusical in het Dolfinarium. Ben jij een creatieve en veelzijdige actrice die graag in de huid van een zeemeermin kruipt? Of ben jij een enthousiaste en vaardige poppenspeler die graag de magie van het theater tot leven brengt met poppen? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van een magische productie.

De familieshow wordt deze zomer van 2023 vertolkt in het zeezichttheater (500 zitplaatsen per show, meerdere voorstellingen per dag) in het Dolfinarium.

Gezocht worden:

  • Actrice | Zeemeermin (v)
  • Poppenspeler (m/v/x)

Beschikbaarheid tijdens de repetitieperiode (10 t/m 14 juli) en de geplande voorstellingen (15 juli t/m 27 augustus) is vereist. Ben jij klaar om te schitteren als actrice of poppenspeler in deze onderwatermusical? Stuur dan je cv, foto en motivatie naar coordinator@michelvantende.nl (Donna Bisschop). Vermeld hierbij duidelijk je ervaring en eventuele relevante vaardigheden.

Let op: De deadline voor sollicitaties is 28 mei 2023. Alle sollicitanten die in aanmerking komen voor een auditie zullen worden gecontacteerd.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.