AUDITIES ENSEMBLE THE COLOR PURPLE

AUDITIES ENSEMBLE THE COLOR PURPLE

STICHTING ZONNEHUIS MUZIEKTHEATER

OVER THE COLOR PURPLE

Beloond met drie Tony Awards vertelt The Color Purple de levensverhalen van drie zwarte vrouwen in het zuiden van Amerika in het begin van de twintigste eeuw. De musical is gebaseerd op het gelijknamige boek van Alice Walker die hiervoor in 1983 een Pulitzer Prize won. In 1985 werd het boek verfilmd door Steven Spielberg met Whoopi Goldberg en Oprah Winfrey in de hoofdrollen.

Op Broadway was The Color Purple afgelopen theaterseizoen een ongekend succes. Voorstelling na voorstelling, anderhalf jaar lang, volledig uitverkocht. Stichting Zonnehuis Muziektheater brengt deze voorstelling voor het eerst naar Nederland.

VEREISTEN

– In het bezit van een afgeronde erkende opleiding of verbonden aan een erkende opleiding (i.v.m. stage mogelijkheden)

– Beschikbaar op donderdag 29 juni 2017 (auditiedatum)

– Beschikbaar in de maanden maart, april én mei 2018

– All black cast

AANMELDEN

Stuur uiterlijk woensdag 21 juni je C.V. met recente foto naar info@opusone.nl. Vermeld in het onderwerp van je e-mail AUDITIES THE COLOR PURPLE. Je krijgt alleen een bericht als je wordt uitgenodigd voor de audities en ontvangt geen ontvangstbevestiging.

NB. Acquisitie naar aanleiding van deze auditie-oproep wordt niet op prijs gesteld.

NU TE ZIEN

Op dit moment speelt Stichting Zonnehuis Muziektheater de voorstellingen The Bridges of Madison County en Telkens weer Het dorp in theater Het Zonnehuis in Amsterdam-Noord. The Bridges of Madison County is nog t/m 2 juli te zien (meer info en tickets via www.bridgesmusical.nl) en Telkens weer Het dorp t/m 28 juni (meer info en tickets op www.opusone.nl/telkens-weer-het-dorp).

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.