Audities Dino Experience Liveshows

Audities Dino Experience Liveshows

Acteurs, actrices en poppenspelers gezocht

Voor onze nieuwe theaterproductie: “Dino Experience Liveshow” zijn we op zoek naar acteurs en actrices. Wij gaan vanaf dit theaterseizoen (november 2015 – maart 2016) op tournee met onze allernieuwste dinosaurus show. We hebben diverse rollen beschikbaar waaronder: Avonturier, Ranger, Professor, Slechterik, Handlanger, Peter Panda, Dinosaurus T-REX.

 De beschikbare rollen

Het leuke aan deze voorstelling is dat iedereen tijdens een liveshow meerdere rollen speelt, waardoor het leuk en afwisselend is voor het publiek, maar ook voor jezelf.

 • Avonturier (v)
  Voor de rol van Avonturier zijn we op zoek naar een vrouw in de leeftijd van 18-35 jaar. De avonturier is een enthousiast persoon die heel erg nieuwsgierig is en veel wilt leren over dinosaurussen
 • Ranger (m)
  Voor de rol van Ranger zijn we op zoek naar een man in de leeftijd van 18-35 jaar. De ranger woont en werkt bij de Dino Experience. Hij is een echte allesweter op het gebied van dinosaurussen.
 • Slechterik (v)
  Voor de rol van Slechterik zijn we op zoek naar een vrouw in de leeftijd van 18-35 jaar. De slechterik wilt heel graag rijk worden met diamanten en gouden kettingen, maar daarvoor zal ze eerst iets moeten stelen van de avonturier.
 • Handlanger (m)
  Voor de rol van Handlanger zijn we op zoek naar een man in de leeftijd van 18-35 jaar. De handlanger is de linkerhand van de slechterik. Alleen begrijpt hij niet altijd alles, een dommerik die nog wel eens een corrigerend tikje kan krijgen. Komische timing is een pre.
 • Professor (m)
  Voor de rol van Professor zijn we op zoek naar een man in de leeftijd van 18-40 jaar. De professor vind altijd weer iets nieuws uit op het gebied van technologie, maar hij maakt ook wel eens een foutje, als dat maar goed gaat.
 • Peter Panda (m/v)
  Voor de rol van Peter Panda zijn we op zoek naar een man of vrouw in de leeftijd van 18-30 jaar. Peter panda is een lieve pandabeer. Dit is een handpop die naar alle waarschijnlijkheid live gesproken gaat worden.
 • Dinosaurus T-REX (m/v)
  Voor de rol van dinosaurus T-REX zijn we op zoek naar een man of vrouw in de leeftijd van 18-40 jaar. De T-REX wordt bediend door een poppenspeler in het kostuum zelf. Het is een fysieke zware inspanning, maar het resultaat is dan ook verbluffend.
 Wat en wie zoeken wij?
 • Je bent minimaal 18 jaar oud.
 • Je bent flexibel in je werkdagen/werktijden. Zo kun je doordeweeks, in het weekend maar ook op feestdagen en vakanties worden ingezet.
 • Je kan je goed inleven in de rol van het character dat je speelt.
 • Je vind het leuk om in een team te werken.
 • Je hebt gevoel voor ritme en timing.
 • ZZP’er zijn is een pluspunt, indien je geen eigen onderneming hebt wordt je uitbetaald door middel van een verloningsbedrijf (tentoo, raakvlak, o.i.d.). Je zult niet bij ons in loondienst treden.
 • Voor alle rollen behalve de Dinosaurus T-REX is het van belang dat je basisvaardigheden zang en dans beheerst.
 Algemene informatie

Heb jij interesse en herken jij je in een van de bovenstaande rollen? Stuur dan een e-mail met C.V. + motivatie + foto van jezelf, naar info@michelvantende.nl onder vermelding van het onderwerp: Auditie Dino Experience Liveshow. Vermeld ook in de e-mail welke rollen je voorkeur hebben. De inschrijving voor deze auditie sluit op 10 augustus. Van alle aanmeldingen wordt er een voorselectie gemaakt waarna de geselecteerde kandidaten uitgenodigd worden voor een auditie. De auditiedag zal plaatsvinden aan het einde van augustus en wordt later nog aan de geselecteerde kandidaten kenbaar gemaakt.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.