Auditieoproep Urinetown

Auditieoproep: Urinetown

In het theaterseizoen 2017/2018 keert de succesvolle Broadway show terug naar de Nederlandse theaters. Urinetown vertelt het absurde verhaal van een grauw stadje waar water schaars is. Privé-toiletten zijn verboden en het boosaardige bedrijf dat de wc’s uitbaat, floreert door torenhoge toegangsprijzen te vragen. Bobbie Goud heeft er genoeg van en spoort het volk aan tot opstand. Maar de situatie wordt ingewikkeld als hij verliefd wordt op Lot, de dochter van de toilettenbeheerder.

Productieperiode

Repetities: begin augustus t/m half september Première: eind september Tournee: eind september t/m half november

Rollen

Audities Joint Venture Productions organiseert eind januari aparte audities voor de (hoofd)rollen. De overige rollen worden verdeeld onder het ensemble.

Agent Knuppel – Geschoolde en ervaren acteur/zanger (bariton) – Leeftijd: 31 tot 50 jaar

Kleine Eefje – Geschoolde en ervaren actrice/zangeres (mezzo) – Leeftijd: 18 tot 35 jaar

Bobbie Goud – Geschoolde en ervaren acteur/zanger (tenor) – Leeftijd: 18 tot 35 jaar

Reinhart W. Kleinhart – Geschoolde en ervaren acteur/zanger (bariton) – Leeftijd: 31 tot 50 jaar

Lot Kleinhart – Geschoolde en ervaren actrice/zangeres (sopraan) – Leeftijd: 18 tot 35 jaar

Winniefred Grijpstuivers – Geschoolde en ervaren actrice/zangeres (sopraan) – Leeftijd: 31 tot 50 jaar

Criteria – Afgeronde professionele dans-, theater en/of musicalopleiding of enkele jaren aantoonbare ervaring in professionele theater- en/of musicalproducties – Goede beheersing van de Nederlandse taal in zang en spel – Beschikbaar van begin augustus t/m half november

Ensemble

Talent Day Joint Venture Productions wil zoveel mogelijk theatertalent een kans geven om zich te ontwikkelen. Omdat wij van mening zijn dat het samenstellen van een cast veel aandacht vereist en we iedereen gelijke kansen willen geven, organiseren wij voor het ensemble van Urinetown een ”Talent Day”.

De Talent Day biedt professionals en studenten de mogelijkheid om zich te laten zien aan het creatieve team. De auditiedag heeft een gevarieerd programma waarin de auditanten aan de slag gaan met onze vocal coach, choreograaf en regisseur. De Talent Day vindt eind januari 2017 plaats in Amsterdam. Na de evaluatievergadering van het creatieve team worden geselecteerde kandidaten uitgenodigd voor de eindselectie. Het creatieve team kan besluiten om deelnemers aan de Talent Day ook uit te nodigen voor de aparte rollenaudities.

Criteria – Afgeronde professionele dans-, theater en/of musicalopleiding of studerende aan een professionele theater- en/of musicalopleiding – Goede beheersing van de Nederlandse taal in zang en spel – Beschikbaar van begin augustus t/m half november

Inschrijven Kandidaten die aan bovenstaande eisen voldoen kunnen hun CV en een recente foto mailen naar casting@jointventureproductions.nl Indien je profiel en CV aansluit bij de door ons gestelde criteria ontvang je een uitnodiging voor de audities. Een aanmelding betekent dus niet automatisch een uitnodiging tot auditeren. Kandidaten die voor de audities worden uitgenodigd ontvangen van ons het benodigde auditie-materiaal.

Meer informatie over Joint Venture Productions vind je op: www.jointventureproductions.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.