Auditie voor A Christmas Carol van Alan Menken

Auditie voor A Christmas Carol van Alan Menken

Theatergroep Manteau uit Gorinchem is verheugd om aan te kondigen dat we op zoek zijn naar getalenteerde en gepassioneerde performers 

voor onze aankomende productie van de kerstmusical A CHRISTMAS CAROL, gecomponeerd door niemand minder dan Alan Menken (o.a. Beauty and the Beast)

Deze prachtige musical vertelt het verhaal van de chagrijnige en hebzuchtige zakenman Ebenezer Scrooge, die op kerstavond bezoek krijgt van drie geesten die hem zijn verleden, heden en toekomst laten zien. Door deze ervaringen wordt Scrooge gedwongen om zijn leven te heroverwegen en zijn hart te openen voor de ware betekenis van kerst.

We zijn op zoek naar musicaltalent voor alle rollen. Ben jij degene die in staat is om de emoties en het drama van dit prachtige verhaal tot leven te brengen. 

We zoeken zowel semi-professionals als amateurs..

Theatergroep Manteau is een groep voor en door musicalliefhebbers en wil iedereen de kans geven om een echte ster te worden.

Of je nu een ervaren performer bent of net begint in de wereld van acteren, we zijn op zoek naar jou!

Auditie-instructies:

  • Bereid een muzikaal nummer voor dat past bij de stijl van de show. Het hoeft niet uit de show zelf te zijn, maar het moet wel laten zien wat je vocale capaciteiten zijn.
  • Bereid ook een monoloog voor van ongeveer één minuut, waarin je laat zien hoe je jezelf of een personage kunt portretteren.
  • Stuur ons een video van je auditie, waarin je zowel het nummer als de monoloog uitvoert. Stuur de video samen met een beschrijving van je musical ervaring en een korte motivatiebrief naar: info@theatergroepmanteau.nl
  • Na het bekijken van je ingezonden video volgt een uitnodiging voor een ‘live’ auditie op 21 of 28 juni.

We kijken er naar uit om je talent te zien en om samen te werken aan deze prachtige productie van A CHRISTMAS CAROL!Info:  www.theatergroepmanteau.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.