AUDITIE OPROEP: THE WIZ (Zaandam)

Na het succes van Disney’s High School Musical in Zaandam bereidt Daphne Bruineberg Productions zich al weer voor op het nieuwe seizoen. Dan brengen zij THE WIZ naar Zaandam! Om deze productie mogelijk te maken, zijn ze op zoek naar spelers van 16 jaar en ouder om de cast samen te stellen.

De cast zal opnieuw samengesteld worden met amateurs uit de regio. Zij gaan met elkaar aan de slag om de musical in te studeren. De cast voert op 7 & 8 juni 2019 de voorstelling 2 keer op in de grote zaal van het Zaantheater.

Daphne Bruineberg Productions produceert amateurmusical voor liefhebbers van 16 tot 99 jaar in Zaandam, Hilversum en Alphen a/d Rijn. Bij deze producties staat de theatrale groei van de deelnemers op nummer één. Onder professionele begeleiding van een regisseur, muzikaal leider, choreograaf, en met ondersteuning van licht- en geluidstechnici en decorontwerp wordt toegewerkt naar de professionele uitvoering in het theater. Zo biedt Daphne Bruineberg Productions een plek waar gedreven talenten zich kunnen ontwikkelen op gebied van zang, dans en spel.

Gezocht worden:
– Deelnemers vanaf 16 jaar mét of zonder zang, dans en/of spelervaring

Specifiek wordt gezocht naar:
– Sterke zangers/acteurs (16-40) voor de hoofd- en bijrollen

De audities vinden plaats op 5 juni 2018 in Zaandam. Aanmelden kan via www.bruineberg.nl. De repetities zullen plaats vinden op de dinsdagavond van 19.00-22.00uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.