AUDITIE OPROEP: DISNEY’S HIGH SCHOOL MUSICAL (Alphen a/d Rijn)

AUDITIE OPROEP: DISNEY’S HIGH SCHOOL MUSICAL (Alphen a/d Rijn)

Altijd al eens in een musical willen spelen? Dat kan nu! Daphne Bruineberg Productions brengt de musical Disney’s High School Musical op de planken in Alphen aan den Rijn. Om deze productie mogelijk te maken, zijn ze op zoek naar spelers van 16 jaar en ouder om de cast samen te stellen.

Het succes van Disney’s High School Musical dendert voort. Van ’t Gooi naar Zaandam en nu wordt de musical ook in Alphen aan den Rijn op de planken gebracht. De cast zal opnieuw samengesteld worden met amateurs uit de regio. Zij gaan met elkaar aan de slag om de musical in te studeren. De cast voert op 3 en 4 november 2018 de voorstelling 3 keer op in Theater Castellum, Alphen aan den Rijn.

Daphne Bruineberg Productions produceert amateurmusical voor liefhebbers van 16 tot 99 jaar in Zaandam, Alphen a/d Rijn en Hilversum. Bij deze producties staat de theatrale groei van de deelnemers op nummer één. Onder professionele begeleiding van een regisseur, muzikaal leider, choreograaf, en met ondersteuning van licht- en geluidstechnici en decorontwerp wordt toegewerkt naar de professionele uitvoering in het theater. Zo biedt Daphne Bruineberg Productions een plek waar gedreven talenten zich kunnen ontwikkelen op gebied van zang, dans en spel.

Gezocht worden:
– Deelnemers tussen 16 en 70 jaar met of zonder zang, dans en/of spelervaring

Specifiek wordt gezocht naar:
– Sterke zangers/acteurs (16-30) voor de hoofd- en bijrollen
– Sterke actrice van 35 jaar of ouder (geen zang of dans noodzakelijk) voor de rol van Darbus
– Sterke acteur van 35 jaar of ouder (geen zang of dans noodzakelijk) voor de rol van Coach

De audities vinden plaats op 18 januari 2018 in Alphen a/d Rijn. Aanmelden kan via www.bruineberg.nl. Je ontvangt een bevestiging met informatie die je nodig hebt voor de auditie. De repetities zullen plaats vinden op de donderdagavond van 19.00-22.00uur.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.