Auditie-oproep ‘Boléro’ – Music Hall/Bejart Ballet Lausanne

Auditie-oproep ‘Boléro’ – Music Hall/Bejart Ballet Lausanne

Béjart Ballet Lausanne en Music Hall zoeken mannelijke figuranten voor uitvoering mythische  
Boléro in Vorst Nationaal

Het jaar 2017 werd getekend door het overlijden van Maurice Béjart 10 jaar eerder en het 30-jarig bestaan van Béjart Ballet Lausanne. Ter gelegenheid van deze verjaardagen, stellen het balletgezelschap en Music Hall op 18, 19 en 20 mei 2018 in Vorst Nationaal de nieuwe creatie
’t M et variations… voor, met als absolute apotheose ook de herneming van de mythische ‘Boléro‘ van Ravel, in de originele choreografie van Maurice Béjart.

Audities Boléro
Voor de uitvoering van ‘Boléro’ zijn Béjart Ballet Lausanne en Music Hall nog op zoek naar mannelijke figuranten/dansers tussen 18 en 30 jaar. Danservaring (vooral ‘beweeglijkheid’ belangrijk) en een gespierd lichaam zonder tatoeage, zijn voor deze productie een must.
 
Herken jij jezelf in dit profiel en heb je zin om deel uit te maken van deze fenomenale productie, meld je dan voor maandag 2 april aan voor deze auditie d.m.v. een mailtje met je cv en een aparte foto naar auditions@musichall.be 
 
Audities gaan door tijdens de eerste helft van april in de Antwerpse regio. De voorstellingen staan op 18, 19 en 20 mei gepland in Vorst Nationaal, met ook een repetitie op 17 mei.

BEKIJK HIER een impressie van Boléro

’t ‘M et variations… –  Boléro’ op 18, 19 en 20 mei 2018 in Vorst Nationaal.

Tickets & info: www.musichall.be

credits foto: Francois Paolini

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.