AUDITIE INSCHRIJVING TABLET VAN START!

AUDITIE INSCHRIJVING TABLET VAN START!

Wij zoeken spelers (m/v) tussen de 18-50 jaar voor de nieuwe familie-en kindermusicalvoorstelling Tablet!

Het verhaal 

Ikke is de zoon van Moeder en Mam en het broertje van Grote zus. Er is iets aan de hand met Grote zus.

Ze is niet meer in staat om zelfstandig te denken, heeft geen fantasie en staart hele dagen voor haar uit. Haar moeders zijn ten einde raad en geen dokter kan een diagnose stellen.

Ikke schrijft een brief aan de befaamde Dr. Bodiszar Breinstein. De brief leidt tot een spannend en bizar avontuur in het hoofd van Grote zus. Kunnen Ikke en Bodiszar samen tot een oplossing komen?

In Tablet staat mediawijsheid centraal. Wat doet het dagelijks gebruik van computers en tablets met kinderen?

Een avontuur met levende hersenkwabben en andere bizarre personages en veel (volwassen) humor!

Wat zoeken we?

Wij zoeken op dit moment spelers mannen en vrouwen in de leeftijd 18-50 jaar en 1 jonge speler/speelster tussen de 7-14 jaar. We willen met een kleine cast, van maximaal 8 spelers werken.

Meer praktische informatie (voor zover nu bekend)

– We repeteren in een korte periode van 4,5 maand, van oktober ’18 -februari ’19, in Utrecht. Waarschijnlijk op de dinsdag of woensdagavond van 19:00-22:00 afwisselend met een aantal losse weekenddagen van 09:30-17:30.

– De openingsrepetitie is begin september. Daarna volgt een aantal weken geen repetitie, maar word je geacht de teksten te leren. Oktober is gericht op de traileropnames, de perspresentatie en dergelijke. Vanaf november t/m februari wordt er gerepeteerd aan het stuk.

– De jonge speler/speelster heeft een aangepast repetitieschema.

– Wij werken niet met contributie (zijn geen vereniging) en selecteren via een auditieprocedure. Voor de repetitieperiode worden spelers niet vergoed. Er wordt gekeken naar een vergoeding per voorstelling, nog geen garantie geboden.

– We spelen naar verwachting in de week voor de voorjaarsvakantie (regio Midden-Nederland) en in de voorjaarsvakantie (regio Midden-Nederland) voor scholen en BSO’s.

Mocht je een gevoel willen krijgen van wat wij produceren? We spelen op 02 en 03 juni onze voorstelling Buiten de grenzen in Theater Kikker Utrecht, wees welkom!

Voor meer informatie over Volle Zaal, wie wij zijn en hoe wij werken kun je uiteraard op onze website kijken en ons mailen, via j.duijst@vollezaalproducties.nl.

Aanmelden voor auditie kan t/m 03 juni 2018, door een ingevuld inschrijfformulier (zie website) MET bijhorende motivatie en CV te mailen naar Jean-Paul Duijst-Bergervoet (j.duijst@vollezaalproducties.nl).

De eerste audities vinden plaats vanaf de tweede/derde week van juni. Wij willen de auditieprocedure voor de start van de zomervakantie (regio Midden-Nederland) hebben afgerond.

Tot gauw? Voor overige vacatures achter de schermen, zie eveneens onze website! http://vollezaalproducties.nl/audities-vacatures/

 
Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.