Artistiek directeur Hans Cornelissen maakt nieuwe namen bekend

Artistiek directeur Hans Cornelissen maakt nieuwe namen bekend

De Graaf & Cornelissen Entertainment vult cast aan voor
The Rocky Horror Show, Titanic en Saturday Night Fever

Artistiek directeur Hans Cornelissen heeft zojuist nieuwe namen bekend gemaakt voor de drie musicalproducties van aankomend theaterseizoen.

Sven Ratzke en Esmee Dekker waren al bekend gemaakt voor The Rocky Horror Show. Aan deze namen worden Ellen Pieters, Yoran de Bont en Samir Hassan toegevoegd. Voor de musical Titanic waren René van Kooten en Mariska van Kolck al bekendgemaakt. Wieneke Remmers, Dennis Willekens, Marijn Brouwers, Paul Donkers en Bert Simhoffer zullen ook in deze mega-productie te zien zijn. Naast deze twee producties zal ook Saturday Night Fever door het land toeren. Eerder werd al bekend dat Vajèn van den Bosch en Javan Hoen hierin zullen schitteren. De cast wordt aangevuld met Urvin Monte, Martijn Vogel en Marlous van den Heuvel. De overige castnamen worden tijdens diverse perspresentaties in april bekend gemaakt.

The Rocky Horror Show

The Rocky Horror Show is een hommage aan de klassieke B-sciencefictionfilms en horror-genres vol libido-testen met onweerstaanbare rockmuziek. De show is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijde absolute must-see en heeft een lange traditie van interactie met het publiek opgebouwd. Een avond waarop eindelijk alles weer een keer mag!
De première vindt plaats op 28 september 2020 in het DeLaMar Theater te Amsterdam.

Sven Ratzke die de rol van Dr. Frank-N-Furter speelt en Esmee Dekker die de rol van Janet vertolkt, worden bijgestaan door onder andere Ellen Pieters, bekend van onder meer ‘Wat Zien Ik ?!’, ‘Adèle Conny Jasperina -De Grote Drie’ en nu in de rol van Norma Jeane Baker in ‘Goodbye, Norma Jeane’, in de rol van Magenta. Yoran de Bont, bekend van onder andere ‘Grease’ en ‘Evita’, in de rol van Rocky en Samir Hassan, bekend van onder andere ‘De Brief voor de Koning’ en ‘Verliefd op Ibiza’, zal te zien zijn in de rol van Brad.

Titanic

Het wereldberoemde verhaal van de noodlottige reis van het grootste passagiersschip ter wereld : Titanic. De première zal plaatsvinden op 22 november 2020 in het Nieuwe Luxor Theater te Rotterdam.

René van Kooten (Thomas Andrews) en Mariska van Kolck (Ida Straus) zijn namen die al eerder bekend werden gemaakt. Wieneke Remmers, bekend van onder andere ‘The Sound of Music’, is te zien als Alice Bean (3e klas passagier). Dennis Willekens, bekend van onder andere ‘The Full Monty’ en momenteel in ‘Kinky Boots’, vertolkt de rol van Henry Etches (1e klas hofmeester). Marijn Brouwers, bekend van onder andere ‘Bella Italia’, als Bruce Ismay (reder). Paul Donkers, bekend van onder andere ‘Evita’, schittert in de rol van E.J. Smith (kapitein), en Bert Simhoffer, bekend van onder andere ‘Mary Poppins’ zien we als Isaac Straus (1e klas passagier).

Saturday Night Fever

In een verfwinkel in de New Yorkse wijk Brooklyn droomt Tony Manero ervan om aan zijn uitzichtloze leven te ontsnappen. Op zaterdagavonden ontvluchten Tony en zijn vrienden de realiteit in de discotheek ‘2001 Odyssee’. Als ‘koning van de dansvloer’ is Tony, gekleed in een wit pak, hét voorbeeld voor alle jongens en wordt hij aanbeden door alle vrouwen. De première is op 25 januari 2021 in het Zaantheater in Zaandam.

Hoofdrolspelers Vajèn van den Bosch in de rol van Stephanie en Javan Hoen als Tony Manero waren al bekend gemaakt, maar aan deze cast zijn nog meer mooie namen toegevoegd zoals Urvin Monte, bekend van onder andere ‘The Bodyguard’, als DJ Monty, Martijn Vogel bekend van ‘Grease’ en ‘Was getekend Annie M.G. Schmidt’ als Bobby C en Marlous van de Heuvel, bekend van onder andere ‘Sister Act’ en ‘Moeder, ik wil bij de Revue’, als Flo Manero.

Meer informatie is te vinden op degraafencornelissen.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.