Art Rooijakkers, Leon Verdonschot en Kluun gaan theater in met de muzikale voorstelling Bruce & Wij

Art Rooijakkers, Leon Verdonschot en Kluun gaan theater in met de muzikale voorstelling Bruce & Wij

Amsterdam, 20 oktober 2021 – Een vriendschap die is ontstaan uit een gedeelde liefde voor Bruce Springsteen. De vrienden Art Rooijakkers, Leon Verdonschot en Kluun delen het verhaal over hun band met Bruce, en met elkaar vía Bruce. Uiteraard zal er naast de verhalen ook muziek te horen zijn van Springsteen, aangevoerd door een energieke live-band. Vanaf februari 2022 zal de show in verschillende theaters in Nederland te zien zijn.

Bruce & Wij is een voorstelling over vriendschap, liefde en Bruce, en alles dat die drie met elkaar te maken hebben. De muziek van Springsteen omvat het leven van velen en zal daarom een leidende rol spelen in deze voorstelling. De live-band zal o.a. gevormd worden door Joost Marsman (bekend van Is Ook Schitterend), Dennis Kolen en Stephanie Struijk. Een unieke voorstelling voor de liefhebber van Bruces werk.

Art Rooijakkers is presentator en bekend van programma’s als Wie is de mol?, Fort Boyard en De zomer draait door. Begin 2014 maakte hij samen met Leon Verdonschot de documentaire genaamd High Hopes in South Africa over de eerste Zuid-Afrikaanse tour van Bruce Springsteen. Hier kreeg hij de kans om Springsteen in levende lijven te ontmoeten en te interviewen.

Leon Verdonschot is schrijver en journalist. Hij won onder andere de prestigieuze Pop Persprijs en zijn boek Rico werd benoemd tot Sportboek van het Jaar. Daarnaast schreef hij onder andere het boek Bruce en ik, waar vijfentwintig prominente fans een ode geven aan Springsteen, over waar hij voor staat en aan de kracht van zijn muziek.

Kluun is schrijver en bekend van boeken als Komt een vrouw bij de dokter en Haantjes. Daarnaast is hij als muziekliefhebber groot fan van Bruce Springsteen. Samen met vrienden Art en Leon bezocht hij The Boss tientallen keren over heel de wereld.

De theatertour Bruce & Wij is vanaf 4 februari 2022 te zien door heel Nederland.
Meer informatie
Kijk voor kaarten en speeldata op www.bruce-en-wij.nl
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.