Arena in gezellige, zomerse sferen door Toppers René, Gerard en Jeroen!

Arena in gezellige, zomerse sferen door Toppers René, Gerard en Jeroen!

Onderweg naar de Arena was al duidelijk te zien dat het weer tijd was voor het feest van het jaar. De snelweg vol met touringcars, auto’s gevuld met mensen in wit en in de trein kon je bijna niet meer staan zonder de hawaii-slinger van de buurman in je gezicht te hebben. Eén grote stroom van mensen in wit met een zomers tintje begaf zich richting de Amsterdam Arena, waar voor de elfde keer het Toppers-spektakel plaatsvond. Nadat de Arena tot de nok toe gevuld was, maakten René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom vanaf daar hun entree. Op een dalend podium openden zij de show om vervolgens op een bootje richting het podium te varen. De sfeer zat er meteen al goed in. Er was voor ieder wat wils, wat Engelstalige nummers, maar vooral ook Nederlandstalige meezingers. Alle drie de heren brachten een medley van hun eigen nummers die voor iedereen lekker mee te zingen waren. En zoals elk jaar waren er dit jaar ook weer een aantal gasten. Clouseau mocht de reeks van gastoptredens openen. Met hun, voor velen, bekende nummers kregen ze de hele Arena al meteen enthousiast. Er was een leuke variatie in de gasten. Naast bekende gasten, zoals Edsilia Rombley en Danny de Munk, ook nieuw talent. De top drie van het programma Bloed, Zweet en Tranen, Driekes Hoekstra, Jeffrey Heesen en Mike Peterson, lieten horen dat ze terecht bij de top van dit programma hoorden. Verder de formatie Gents, bestaande uit Wesley Klein, Danny Nicolay en Danny Froger, waar de laatste liet horen dat hij zomaar eens in de voetstappen van zijn vader zou kunnen gaan treden.
Ook ‘oude rotten’ in het vak als Barry Hay, The Village People en Willeke Alberti ontbraken niet. Willeke kreeg deze avond steun van haar zoon Johnny die ook het podium betrad. Allen vakmensen die stuk voor stuk goede bijval kregen van het hele publiek.
Naast de gast optedens waren de heren zelf uiteraard ook weer heer en meester in de Arena. Met de fijne meezingnummers brachten ze de Arena in zomers sferen. Jeroen van der Boom kreeg bij zijn nummers medewerking van David Bisbal, samen brachten zij een leuke combinatie van de nummers Silencio en Jij bent zo. Jeroens mooie versie van het nummer Mag Ik Dan Bij Jou, van Claudia de Breij, maakte ook zeker indruk, mooi aangevuld met een bijpassende dans van Martin van Bentem en Marielle Constancia. Ook Gerards versie van One Moment in Time, van Whitney Houston, mocht er zijn. Ook mocht een Hazes-medley niet ontbreken, waar ook Roxeanne en Dre Hazes aanwezig waren. Dre liet horen dat hij zangtechnisch stappen genomen heeft en zong de nummers van zijn vader moeiteloos weg.
Het was weer een mooi feest in de Arena, waar de Toppers lieten zien dat ze niet alleen goede zangers, maar ook geweldige entertainers zijn. Deze Crazy Summer Edition was meer dan geslaagd, nu maar weer afwachten in welke uitdossing Nederland zich volgend jaar richting Arena gaat begeven, op naar Toppers editie nummer twaalf!!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.