ANWB biedt 8-daagse Musical Cruise op Middellandse Zee aan

ANWB biedt 8-daagse Musical Cruise op Middellandse Zee aan

De ANWB biedt dit najaar een exclusieve 8-daagse Musical Cruise op de Middellandse Zee aan met musicalsterren Stanley Burleson en April Darby. Speciaal voor ANWB-leden staan exclusieve concerten en meet & greets met beide artiesten op het programma.

Op zondag 8 oktober 2017 vertrekt de Norwegian Epic vanuit Barcelona met aan boord onder andere musicalsterren Stanley Burleson en April Darby, uit de musical The Bodyguard. De Epic, een schip van Norwegian Cruise Line, staat bekend om het ‘freestyle cruisen’, waarbij gasten zelf uitmaken waar, wanneer en met wie men wil eten.

De 8-daagse reis is volledig verzorgd met retourvlucht, ANWB-reisbegeleiding en voert langs hoogtepunten van de Middellandse Zee als Marseilles, Cannes, Livorno (de haven voor Florence en Pisa), Civitavecchia (Rome) en Palma de Mallorca. Naast het entertainment aan boord, waaronder de Broadway musicals Priscilla Queen of the Desert en Burn The Floor, kunnen gasten genieten van alle luxe en comfort aan boord én van concerten, exclusief voor ANWB-leden. Een eerder uitgevoerde musical cruise naar de Noorse Fjorden was onder de ANWB-leden een groot succes. De organisatie van de ANWB ontving veel fanmail.

Veelzijdige artiesten

Drievoudig musical award winnaar Stanley Burleson is zanger, danser, acteur, choreograaf en regisseur. Hij speelde de hoofdrol in talloze musical zoals Sister Act, Miss Saigon, La Cage Aux Folles, Evita, Cats, Beauty and the Beast, Passion, 3 Musketiers, Fosse, Elisabeth, Chicago, Joe, Faya, Les Misérables en het komend theaterseizoen is hij te zien in From Sammy With Love. April Darby speelt op dit moment de hoofdrol in de hitmusical The Bodyguard. Ze was verder te zien in de musical Sister Act en deed in de Verenigde Staten mee aan de televisietalentenjacht American Idol. Een derde musicalster zal binnenkort bekend worden gemaakt.

Musicalshows

Daarnaast geeft een speciaal voor deze reis samengesteld ensemble, bestaande uit Nikki van Rossum, Esmée de Boer, Vincent de Lusenet en David van den Tempel die onder leiding staan van singer/songwriter Billy Maluw, acte de préséance. Tijdens deze exclusieve concerten en meet & greets kunnen de gasten uitgebreid kennismaken met de artiesten aan boord.

Meer willen weten?

Kijk voor meer informatie over de cruise, bestemmingen en het entertainmentprogramma op www.anwb.nl/musicalcruise2017

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.