Antonin Comestaz maakt tweede productie met deelnemers van de Monday Movement Class: een zoektocht naar de danser in onszelf.

Den Haag – “Je ontdekt een enorme vrijheid in de eindeloze mogelijkheden van het bewegen/de dans…” Henriëtte Bernal is een frequent deelneemster van de open lessen in Korzo; de Monday Movement Class waar iedereen les kan krijgen van professionele choreografen. De synergie die tussen amateurs en professionals ontstaat is zo inspirerend, dat er voor de tweede keer een voorstelling wordt gemaakt. Dit keer kozen de deelnemers voor de Franse choreograaf Antonin Comestaz. Hij gaat samen met hen op zoek naar de danser die diep van binnen in iedereen verscholen zit. Welcome to (y)our life gaat op woensdag 30 mei in première in het Korzo theater.

Het werk van de in Nederland wonende Fransman Antonin Comestaz werd in het buitenland meerdere keren op choreografische concoursen onderscheiden en begint ook hier steeds meer opgemerkt te worden. Zijn werk getuigt van een groot gevoel voor dynamiek, ruimte, energie en muzikaliteit. In Welcome to (y)our life gaan de deelnemers op ontdekkingstocht naar de danser die in eenieder huist. Zonder erbij na te denken organiseer je je lichaam dagelijks door ruimte en tijd. Onbewust maak je een choreografie, ben je een danser. Antonin laat zich inspireren door de poëtische verhalen die besloten liggen in ons lichaam en via dans naar buiten komen.

Algemene informatie

Korzo theater, Den Haag

wo 30 mei (première) en

do 31 mei, 20.30

Tickets: € 14,-

< 27 / student € 9,-

Bestel online met €2,- voordeel.

Meer informatie & bestellen

www.korzo.nl

tel. 070 363 7540

Get Close to Talent!

korzo.nl | antonincomestaz.com

FOTO: © Rob Hogeslag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.