Antje Monteiro nieuwe ambassadeur van Ronald McDonald Huis Utrecht

Antje Monteiro nieuwe ambassadeur van Ronald McDonald Huis Utrecht

Antje Monteiro heeft zich als ambassadeur verbonden aan het Ronald McDonald Huis Utrecht. Zij voegt zich hiermee in het rijtje van Yvon Jaspers en influencer BeautyNezz, die zich ook als ambassadeur inzetten voor Ronald McDonald Huis Utrecht. 

Ronald McDonald Huis Utrecht 

In Ronald McDonald Huis Utrecht logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis of het Prinses Máxima Centrum. Hier zijn ze dag en nacht op loopafstand van het ziekenhuisbed. Om een verhaaltje voor te lezen. Om een nachtzoen te geven. Of voor het moment dat elke seconde telt. 

Sinds 1990 biedt Huis Utrecht een tijdelijk thuis aan ouders, broertjes en zusjes van zieke kinderen, opgenomen in het ziekenhuis. Zonder overheidssubsidie, met de bevlogen hulp van bijna 300 vrijwilligers, medewerkers, donateurs en sponsors 

Agatha Kleis, manager van Ronald McDonald Huis Utrecht, kijkt uit naar de samenwerking: “Fantastisch dat Antje Monteiro zich als ambassadeur gaat inzetten voor Huis Utrecht. Haar betrokkenheid is hartverwarmend, en maakt echt het verschil voor ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het ziekenhuis.” 

Antje Monteiro over haar ambassadeurschap:
“Het hebben van een ziek kind is één van de ergste dingen je kan overkomen. Ik ben gezegend dat ik een gezonde dochter heb, maar ik zet me graag in om daar waar ik kan ouders in een zware periode een hart onder de riem te steken.” zegt Antje, die we vooral kennen als musicalster, zangeres en ondernemer.” 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.